Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kakaópor és lekvár összekeveré...

Kakaópor és lekvár összekeverése miért nem népszerű, közismert, elterjedt?

Figyelt kérdés

Nekem csak úgy eszembe jutott, kipróbáltam és oké, nem azt mondom, hogy hű, de nagyon finom - oké, ez mondjuk lehet ok... :D :D :D - , de tán csak arány vagy mennyiség kérdése...

Van némi sejtésem arról is, hogy tán az emésztésünkre nincs jó hatással, rá is paráztam lendületből egy-két falat után, hogy fenyegetés az emésztőszervemnek, de nem tudom, miért... A kakaó fog, a lekvár meg nem tudom, hogy mindenáron hajt-e, baracklekvár és elég mindenmentes, szóval nem tudom, mi okozott nekem fenyegető érzést az emésztésemre...

Miért nem találok erről sehol infót és úgy egyébként is, miért nem terjedt ez el?

2021. ápr. 8. 19:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én egyik barátom is kicsi kora óta a kakaós-lekváros palacsintát szereti a legjobban, szóval létezik ez a dolog.

De amúgy nekem az is furcsa, hogy valaki csak így magában lekvárt eszik anélkül, hogy rákenné valamire. Én se lekvárt, se kakaóport nem ennék csak úgy magában, nekem túlzottan édes.

2021. máj. 11. 03:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!