Kakaópor és lekvár összekeverése miért nem népszerű, közismert, elterjedt?
Nekem csak úgy eszembe jutott, kipróbáltam és oké, nem azt mondom, hogy hű, de nagyon finom - oké, ez mondjuk lehet ok... :D :D :D - , de tán csak arány vagy mennyiség kérdése...
Van némi sejtésem arról is, hogy tán az emésztésünkre nincs jó hatással, rá is paráztam lendületből egy-két falat után, hogy fenyegetés az emésztőszervemnek, de nem tudom, miért... A kakaó fog, a lekvár meg nem tudom, hogy mindenáron hajt-e, baracklekvár és elég mindenmentes, szóval nem tudom, mi okozott nekem fenyegető érzést az emésztésemre...
Miért nem találok erről sehol infót és úgy egyébként is, miért nem terjedt ez el?
A lekvárt szeretem, a kakaót szeretem, miért ne próbálnám ki együtt? Kakaóval elrontani nem lehet semmit, sőt, csak jobb lehet... De tán mégis túl sokat raktam a lekvárhoz? Nem tudom, de nem estem hanyatt az ízétől, ami fura... Mintha kioltaná az egyik a másikat és egy nem finom harmadik íz jött volna ki... Vagy nem igaz, hogy nem finom, hiszen az relatív, de fura, hogy nem hasonlít sem az egyikre, sem a másikra és nem is nagyon jön be...
Tán pont ezért nem lett népszerű? :D
Hideg is kiraz tole :D
Nagymamam csinalta igy a palacsintat, valami miatt nekem nagyon nem jon be.
Szerintem elterjedt lehet, masoktol is hallottam mar, de palacsintan, nem csak ugy magaban.
"Mintha kioltaná az egyik a másikat és egy nem finom harmadik íz jött volna ki..."
Ahogy megláttam a kérdést, ez a válasz ugrott be, de látom a te gyakorlatod is ezt igazolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!