Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Chipset nem akarok enni,...

Chipset nem akarok enni, miután utána olvastam mennyire rákkeltő és egészségtelen dolog. Aki ért hozzá, meg tudná mondani hogy a Pombear is annak minősül? Azt írják semmi mesterséget dolgot nem tartalmaznak.

Figyelt kérdés

2021. ápr. 4. 09:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
93%

20-as! 20 év múlva már lehet, hogy előfordulhat ilyen.

Pl az 1500-as évek végétől Európában is megjelent a dohány, egyre jobban terjedt, gyógyszerként is használták, az 1900-as évek közepén terjedt legjobban, reklámozták mindenhol, orvosokkal is, terhes nőkkel is. Több, mint 400 év elteltével jutottunk oda, hogy nagyjából mindenki egyetért abban, hogy a dohányzás kifejezetten káros és biztos előfordul, hogy az intenzíven az ápolók beszélgetnek, hogy Ne is mond, 20 év dohányzás...

A chipsnek kell még egy kis idő. Ne higgy a reklámoknak!

2021. ápr. 5. 08:35
 22/27 anonim ***** válasza:
31%
Jajj,ne keverjük már a csipszet a dohányzással,a csipszes zacskóban kb.két szem hajszálvékonyra szeletelt krumpli van kisütve növényi olajban plusz fűszerek.A dohányzás pedig egy mérgező meggyújtott koszfészek papírba csomagolva aminek a tökéletlen égéséből származó füstöt nyeljük...csipsz sem húsz éve van hanem kb az 50-es évek óta ,sült krumli meg már azelőtt is volt...
2021. ápr. 5. 09:14
 23/27 anonim ***** válasza:
68%
22: drágaság: nézz utána, hogy mit is okoz a maillard reakció! 🤦‍♂️
2021. ápr. 5. 10:42
 24/27 anonim ***** válasza:
90%

:))). Pont ezt mondták a dohányról is. Az csak egy növény. A chips is főleg a feldolgozáshoz használt anyagok és a mód miatt lesz káros.

Tudom, hogy megoszlanak a vélemények, én a kérdésre válaszoltam, hogy egészségtelenek a chips félék. Ráadásul a chips evésnek semmi értelme, csak szórakozásból eszi az ember, nem tartalmaz semmi olyat, amire szüksége van a szervezetnek. Rengeteg cikket lehet erről olvasni, szóval nem hiszem, hogy nekem kell itt leírni, hogy miért nem jó ilyeneket enni. Biztos te is olvastál ilyet, csak a tv-ben nem mondják be és ugye addig nem is igaz. Meg az sincs, hogy valaki megevett egy chipset és azonnal meghalt.

De engem őszintén nem érdekel, hogy ki mit eszik, ide is csak az olvasott kutatási eredmények alapján kialakult véleményemet írom. Nem lesz itt olyan, hogy én, vagy valaki más ír egy mondatot és mindenki a fejéhez kap, hogy jaj, ezt nem is tudtam, soha többet nem eszem chipset. Minden információ rendelkezésre áll, csak a legtöbben megnyugtatják magukat valami üzleti érdekből született magyarázattal.

2021. ápr. 5. 10:54
 25/27 anonim ***** válasza:
34%
Na amire semmi szüksége a szervezetnek az a dohányzás.de nyugodtan kipróbálhatjuk h melyik a károsabb a szervezetre,zárkózzunk be egy hétre én csak csipszet eszek ,semmi mást,te meg cigizel...A csipsz sült krumpli vékonyan,hiába próbálod démonizálni.És felejtsük már el ezt a hülye kutatási eredményes szöveget mert fárasztó,egy arra az eredményre jutnak a kutatások amire fizetik,kettő sorolhatnám hány ételt "kutattak meg" amitől mindmeghalunk (tojás,zsír,tej,ganonák stb.) aztán amikor leszállt róla a lobbi megint ehető lett...
2021. ápr. 5. 11:03
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

25! De én nem dohányzom, az is káros.

Ebben a kutatási eredményes dologban igazad van, sok esetben az lesz az eredmény, amiért fizetnek.

Ha nem haragszol, akkor én továbbra is kerülöm a chipset és másnak is ezt ajánlom:)

2021. ápr. 5. 11:14
 27/27 anonim ***** válasza:

Szerinted kinek érdeke azért fizetni, hogy a chipset egészségtelennek tüntesse fel? Ezek a fizetett kutatások inkább a másik irányba szoktak történni.

2021. ápr. 11. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!