Miért olyan olcsó a csirkemáj?
Ez a kedvenc húsom, és szerencsére nagyon olcsó.
Egy kiló csirkemáj 600-700 forint, fagyasztottan Lidl-ben 500 forint, ami számomra nagyon jó hír, legalább fél kilót megeszek egyszerre.
A többi hús ezzel szemben nagyon drága, pedig a tápértékük gyakorlatilag azonos. Sőt talán több is benne a jó, mint például a csirkemellben, pulykamellben ami legalább dupla ennyibe kerül.
De miért olyan olcsó akkor?
8-as egyel nyugodtan zuzaporkoltet, csirkemajat, tyukbelet vagy akarmit ... de a libamaj nem veletlenul dragabb ... tudom ezt sosem fogod megerteni a magad szintjen :)))
Nagyon jo, hogy ilyenek is vannak, mert igy legalabb nem veszik el a csirkemaj :)))
#7
Mi a helyzet a kakas herével?
Szereted? Csak mert 4500 körül van kilója, és a te elméleted szerint ez azt jelenti, hogy sokkal jobb kategóriába sorolható mint a csirkemell?
"Tehat ha olcsonak tartod a csirkemajat ... mit jelent? ... tapertekben es az emberi fogyasztasban elfoglalt helye: a szar kategoriaba sorolhato"
Rákerestem a tápértéktartamára:
ENERGIA FEHÉRJE ZSÍR SZÉNHIDRÁT
119 16.9 4.8 0.7
kcal gramm gramm
Szinte semmi szénhidrát nincs benne, viszont némi telítetlen zsír, sok fehérje, vas, foszfor, szelén, sok A és B vitamin.
Miért lenne szar??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!