A hust miert nem fagyasztva aruljak?
Miért lenne praktikusabb?
Tudod mennyi energia lefagyasztani? Rengeteg!
Ha mint termelő nagyjából ismered a fogyasztást, és kb be tudod kalkulálni, hogy x nap alatt elfogy y mennyiségű hús, akkor azt a mennyiséget pont hogy logikátlan lenne lefagyasztani.
Mert az a mennyiséget akkor rögtön akarják felhasználni az emberek. Tehát mi lenne abból, ha minden hús fagyos lenne?
-Biztos, hogy emelnének az árán, mert így, hogy csak kisebb része van fagyasztva, tudják tartani az árat, de ha az összeset kéne, (és nem háztartási kapacitással) biztos, hogy veled fizettetnék ki a plusz költséget.
-Neked melósabb lenne, mert nem használhatnád fel azonnal
-És lenne egy rosszabb minőségű húsod, mert akármilyen gyors fagyasztás, mégis csak fagyasztás, szóval valamennyire úgyis roncsolódik.
Ha sokáig akarod eltartani, akkor meg lehet venni fagyasztottat is.
Otthon nem nagyon éri meg lefagyasztani, lassan fagy le, és úgy sokkal jobban roncsolódik.
Annyit érdemes venni amit meg is csinálsz, és akkor mielőtt csinálnád.
Elcsomagolni kisebb adagokban, fagyasztani, olvasztani, ez mind extra munka. Hűtőben elvan pár napig, annyit kell venni amennyi el is fogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!