Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A majonézt miért olyan műanyag...

A majonézt miért olyan műanyag flakonban árulják, amiből nem lehet rendesen kinyomni?

Figyelt kérdés
Mindig egy csomó benne marad, késsel fel kell vágni a flakont. A Globus 600 grammos flakonja különösen kriminális, abból már az elején nehéz nyomni! Akik ezt kitalálták, használnak egyáltalán majonézt?

2018. nov. 22. 14:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Pont ezért veszek üvegeset vagy tubusosat.
2018. nov. 22. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
97%
Esetleg állítsd fejre vagy vegyél üvegeset.
2018. nov. 22. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 Lazy Lover ***** válasza:
96%
vegyél üvegest vagy csinálj házit
2018. nov. 22. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
51%

Van ez a "tubusos" vagy az üveges, mért nem azt veszel akkor??

De ne azon a kis adagon akadj már fenn, ha fel van mindíg fordítva a nagy dobozos és esetleg kicsit ütögeted, nem igazán marad benne sok. De ilyen alapon a kenyeret mért úgy csinálják, jogy morzsáljon?? Egy csomó lehullik róla... Meg néha nem is kerek 1 kiló az 1 kiló.

2018. nov. 22. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
78%
Van zacskós is, abból ki lehet nyomni. De amúgy a gyártóknak ez jó, mert így gyakrabban veszel meg ugyan annyi majonézt.
2018. nov. 22. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
82%
Az a flakon nagyon bénán van megcsinálva, velem is mindig ez történik. Kb a hatmada benne marad a flakonban, olyan, mintha beleszáratd volna, és nem lehet kiszedni. Én mostmár csak a zacskós fajtát fogom venni.
2018. nov. 22. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
84%

A megkezdett flakont ugye hűtőben tároljuk. Felhasználás előtt kiveszem a hűtőből, felrázom és fejtetőre állítom. Így már könnyű kinyomni a kellő mennyiséget. Amennyi benne marad a végén, az a többi "verzióval" is így van. Valamennyi mindig marad a flakonban.

Ez vonatkozik minden flakonos termékre, a tisztítószerektől elkezdve szinte mindegyikre. Ha ilyet veszel, és nem akarsz egy cseppet sem hagyni belőle, akkor marad a flakon felvágása. De ilyen a kinyomós májas, pirosarany, egy csomó minden, amit nem flakonban, hanem műanyagos "rúdban", zacskóban árulnak.

2018. nov. 22. 16:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 A kérdező kommentje:
A tubusos majonéz túl kicsi, nem gazdaságos. Az üveges majonéz (pl. Hellmann's, Heinz) teljesen más jellegű, az az amerikai fajta.
2018. nov. 22. 17:11
 9/14 anonim ***** válasza:
49%
Pont azért, hogy hamarabb kelljen újat venned amiatt, hogy egy csomó benne marad...
2018. nov. 22. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
50%

"A tubusos majonéz túl kicsi, nem gazdaságos."

De ha azt is beleszámítod, hogy a flakonosban mennyi marad benne, akkor már lehet, hogy mégis megéri. Tubusosból van nagyobb is, és abból jól ki lehet nyomni.

2018. nov. 22. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!