A majonézt miért olyan műanyag flakonban árulják, amiből nem lehet rendesen kinyomni?
Van ez a "tubusos" vagy az üveges, mért nem azt veszel akkor??
De ne azon a kis adagon akadj már fenn, ha fel van mindíg fordítva a nagy dobozos és esetleg kicsit ütögeted, nem igazán marad benne sok. De ilyen alapon a kenyeret mért úgy csinálják, jogy morzsáljon?? Egy csomó lehullik róla... Meg néha nem is kerek 1 kiló az 1 kiló.
A megkezdett flakont ugye hűtőben tároljuk. Felhasználás előtt kiveszem a hűtőből, felrázom és fejtetőre állítom. Így már könnyű kinyomni a kellő mennyiséget. Amennyi benne marad a végén, az a többi "verzióval" is így van. Valamennyi mindig marad a flakonban.
Ez vonatkozik minden flakonos termékre, a tisztítószerektől elkezdve szinte mindegyikre. Ha ilyet veszel, és nem akarsz egy cseppet sem hagyni belőle, akkor marad a flakon felvágása. De ilyen a kinyomós májas, pirosarany, egy csomó minden, amit nem flakonban, hanem műanyagos "rúdban", zacskóban árulnak.
"A tubusos majonéz túl kicsi, nem gazdaságos."
De ha azt is beleszámítod, hogy a flakonosban mennyi marad benne, akkor már lehet, hogy mégis megéri. Tubusosból van nagyobb is, és abból jól ki lehet nyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!