Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A majonézt miért olyan műanyag...

A majonézt miért olyan műanyag flakonban árulják, amiből nem lehet rendesen kinyomni?

Figyelt kérdés
Mindig egy csomó benne marad, késsel fel kell vágni a flakont. A Globus 600 grammos flakonja különösen kriminális, abból már az elején nehéz nyomni! Akik ezt kitalálták, használnak egyáltalán majonézt?

2018. nov. 22. 14:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudom, de a mustárnál én is eltűnődöm.

Amit én használok (cukormentes), abból csak flakonos van, viszont ami a kedvencem, abból az üveges sokkal rosszabb ízű, a tubusos pedig sokkal drágább (de talán még finomabb, mint a flakonos, pedig a három elvileg ugyanolyan).

Fejreállítva van, de már félig tele sem akar rendesen jönni és rengeteg benne marad, ha kis vízzel hígítom, akkor is. Persze felvágom, de úgy gyorsabban szárad s amúgyis macera.

Valószínűleg lenne valami megoldás a gyártáskor, de valamiért nem alkalmazzák. Ez van.

2018. nov. 22. 18:37
 12/14 anonim ***** válasza:
78%
Önts hozzá egy kis meleg vizet, és rázd fel.
2018. nov. 22. 18:44
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

mivel sok bennemarad én mindig felvágom, ha egyszer ennek a legolcsóbb kilója akkor ezt fogom megvenni igazából nem esik nehezemre ilyenkor felvágni

szerintem ez nem kicsinyesség mert pl a globus mustárban nagyon sok benne marad, de ha egyszer a globust szeretem, akkor azt

de például a baleás tusfürdőmet nem szoktam felvágni, mert az elején felvágtam néha, de mindig csak pár csepp maradt benne, azért annyit meg nem ér

2018. nov. 25. 21:48
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kapni hosszú nyelű kiskanalat, tupperesben is van, azzal szépen ki lehet kanalazni. A vége felhajlik majd 90 fokban, nem olyan egyenes, mint a sima kanál. Nekem egyébként a fejre állítva tárolás jött be, már akkor fejre állítom, mikor megveszem.
2020. okt. 4. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!