Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Egy élelmiszergyártónak miért...

Egy élelmiszergyártónak miért jó hogy egy népszerű termékének csökkenti a minőségét?

Figyelt kérdés

Pl. nutella, 20 éve minden háztartás spájzában megtalálható volt. Azóta sokszor romlott a minősége, mára már teljesen íztelen barna massza lett, persze jó drágán. már a boltokban sem nagyon lehet megtalálni mert senki sem forgalmazza, mert így senki sem veszi meg.

A pilóta keksz, vaniliás karika dettó, íztelen förmedvény lett- senki sem veszi meg - kikerül a forgalmazásból.

Most két nagyon népszerű terméken vettem észre hogy változott a recept és ihatatlanok lettek, az egyik a soproni ipa a másika coca cola. Ráadásul mindkettőnek az ára is emelkedett az elmúlt 1 év alatt.

Miért csinálják ezt?

2021. ápr. 1. 12:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
79%

Nem akarok egy étel sznobnak tűnni, de az én tapasztalatom az, hogy az emberek nem feltétlenül érzik ki a minőséget egy étdlen. Pl.amikor elmodják, hogy melyik étterem a kedvencük néha akkor is csak nézek, hogy dehát ott olyan s zar alapanyagokból dolgoznak, hogy az nem igaz. Ugyanígy nem veszik észre a boltinál is.

Illetve lehet, hogy megszokásból veszik meg és fel sem tűnik sokaknak, hogy rosszabb lett.

2021. ápr. 2. 10:20
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
A nutellarol nem tudok mit mondani én mindig is utáltam. De a pilóta keksz meg a vaníliás karika mindig is íztelen szr volt. Gyerekként meg a kockacukrot is megtettük persze, de felnőttként sosem nyúlok ezekért. Mondjuk nekem az Oreo sem nagy szám. Tényleg csak jó a marketing.
2021. ápr. 5. 12:26
 23/23 anonim ***** válasza:

Ez melyik sörfőzde?

2021. ápr. 11. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!