Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Létezik finom, NEM műbeles és...

Létezik finom, NEM műbeles és viszonylag elfogadható árú virsli?

Figyelt kérdés

Mostanság próbálkozom a virslikkel. Múltkor Orsi koktélvirslit, most Tauris Frankfurtert vettem és egyszerűen borzalmas(nem tudom körülírni) ízük van, mitöbb, utóbbinak fura szaga is, pedig most vettem, úgyhogy nem lehet romlott elvileg.

Többek között a SPAR-ban lehet kapni ezt a "Tízórai rúd"-nak nevezett műbeles virslit, aminek egyébként viszonylag nagy a hústartalma és az ízvilága miatt nagyon szeretem, viszont műbeles, amit utálok benne.

Számomra az lenne az ideális, hogyha ilyen ízvilágú virsliből találnék nem műbelest.

A válaszokat előre is köszönöm!

2021. márc. 28. 22:15
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Végül Pikok bécsi roppanóst vettem. Drága, de finom.

Valóban igaz, hogy a sertésvirslinek más az íze, de ez is nagyon finom, lehet rászokok de azért még nézelődöm.

Viszont az továbbra sem igaz, hogy nem töltenek már juhbélbe, ugyanis ez is abba van töltve, az összetevők között is fel van tüntetve a juhbél.

2021. márc. 31. 02:01
 32/36 anonim ***** válasza:
15%

Természetes bél van feltüntetve.

Ami nyilván egy sertésből készült termék esetében nem juh.

[link]

2021. márc. 31. 09:35
 33/36 anonim ***** válasza:
28%

Ennél pl ott van a juhbél az összetevők között, pedig sertésből van. Lol, nem attól juhbeles valami, hogy annak a húsából van...

[link]

A bécsi roppanós eleve nem juhbeles virsli, a nevében sem szerepel logikusan.

2021. márc. 31. 10:08
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

#32: sertésből a töltelék van.

Sertés bélből maximum szafaládét lehet csinálni, az túl nagy átmérőjű a virslihez.

2021. márc. 31. 10:24
 35/36 A kérdező kommentje:

#32: juhbél.

[link]

2021. ápr. 2. 00:55
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Régen is volt juhbeles virsli, és most is van. Az olyan barnástéglavöröses színű kívülről, lehet jobban veszi be a füstöt és amiatt van.

Ezek általában jó minőségű virslik.

2021. ápr. 2. 07:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!