Létezik finom, NEM műbeles és viszonylag elfogadható árú virsli?
Mostanság próbálkozom a virslikkel. Múltkor Orsi koktélvirslit, most Tauris Frankfurtert vettem és egyszerűen borzalmas(nem tudom körülírni) ízük van, mitöbb, utóbbinak fura szaga is, pedig most vettem, úgyhogy nem lehet romlott elvileg.
Többek között a SPAR-ban lehet kapni ezt a "Tízórai rúd"-nak nevezett műbeles virslit, aminek egyébként viszonylag nagy a hústartalma és az ízvilága miatt nagyon szeretem, viszont műbeles, amit utálok benne.
Számomra az lenne az ideális, hogyha ilyen ízvilágú virsliből találnék nem műbelest.
A válaszokat előre is köszönöm!
#7: A Tauris frankfurter kilója majdnem 2000 forint, szóval az sem olcsó darab.
Ezzel szemben a HYZA tízórai baromfi pálca (rákerestem a nevére :D) 700 forint/kg és FINOM. Műbeles, 62% hús van benne, ami sajnos mechanikusan lefejtett és van benne bőven mindenféle kémialaborban összerakott vegyszer is de finom és jelen esetben engem ez érdekel. Ehhez hasonlót keresek ehető belesben.
Felőlem lehet drágább, az pedig csak vonz, ha kevesebb műanyagból van, csak legyen hasonló íze.
#5, az ízérzékelésem 4 napra úgy ment el, hogy mindennek egyforma, de valami förtelmesen undorító ízt éreztem.
Spar csemegepultban a juhbeles finom.
Juhbeles virslit keress.
Lidl Dulano nagyon finom
Spar-os felvágottas pultból is jó (de nem mindig van)
Ezek 2-3000Ft/kg, de a rendes virsli ennyibe kerül.
Holnap elcammogok a lídülbe, kipróbálom a Dulanot amit itt páran ajánlottatok. Jelentkezem az eredménnyel.
Virtuális pacsi mindenkinek!
Én is a ságát imádom.
Egyedül annak az íze jön be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!