Létezik finom, NEM műbeles és viszonylag elfogadható árú virsli?
Mostanság próbálkozom a virslikkel. Múltkor Orsi koktélvirslit, most Tauris Frankfurtert vettem és egyszerűen borzalmas(nem tudom körülírni) ízük van, mitöbb, utóbbinak fura szaga is, pedig most vettem, úgyhogy nem lehet romlott elvileg.
Többek között a SPAR-ban lehet kapni ezt a "Tízórai rúd"-nak nevezett műbeles virslit, aminek egyébként viszonylag nagy a hústartalma és az ízvilága miatt nagyon szeretem, viszont műbeles, amit utálok benne.
Számomra az lenne az ideális, hogyha ilyen ízvilágú virsliből találnék nem műbelest.
A válaszokat előre is köszönöm!
#3: Nem vagyok covidos, ami mellesleg az ízérzékelés elvesztésével és nem a torzulásával jár. Az Orsi virslit mellesleg 2-3 hete vettem, és az égvilágon semmi bajom nincs, szóval a covid kizárva.
#4: Nem érdekel milyen állat belébe van töltve, mitöbb, ehető műbél is lehet csak ne kelljen felhasználás előtt hámozni a virslit.
#3: Akkor én már 20 éve Covid-os vagyok, mert azóta nem szeretem a virslik ízét, szagát.
Juhbeles +1. Azok még elfogadhatóak, de már azok se nagy számok. Viszont nem annyira olcsók.
Top 5 virsli 2020-ban
Abszolút győztes: Sága Royal virsli (85% sertéshús) 18,7 pont
Második helyezett: Spar Regnum juhbeles virsli (75% sertéshús) 17,9 pont
Harmadik helyezett: Wiesbauer Prémium Sacher virsli (75% sertéshús, 3% marhahús) 17,6 pont
Negyedik helyezett: Wiesbauer Prémium Bécsi virsli (80% sertéshús, 4% marhahús) 17,5 pont
Ötödik helyezett: Pikok Bécsi roppanós virsli (80% sertéshús) 17,4 pont
Forras: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!