Mi a véleményetek az édesítőszerről?
Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 09:56
2/10 anonim válasza:
Cukorbeteg vagyok, én mindenbe édesítőszert rakok cukor helyett. Édesítőszerrel is mindent meg lehet csinálni, süteményt is, stb. Ízben sem találok nagy különbséget.
3/10 anonim válasza:
Nem az ízével van a gond, hanem hogy vegyi szar, ami még rákkeltő is.
6/10 anonim válasza:
Inkább mint a finomított cukor!
Egyik sem jó, de akkor már inkább az édesítő.
7/10 anonim válasza:
Rákkeltő és rosszízű vegyianyagok.
8/10 anonim válasza:
Alapvetően nem vagyok annyira oda az édes ízért, de az édesítőszereknek van egy számomra hányingerkeltő mellékíze, szóval soha semmibe se tennék. Cukrot is nagyon ritkán fogyasztok, de ha valamiért nem szabadna, akkor inkább kihagynám teljesen az életemből az édes ízvilágot.
9/10 anonim válasza:
Szinte rögtön hányingerem/hasmenésem lesz tőle, szóval kizárt.
Magamnak édesítésre mézet vagy juharszirupot használok.
10/10 anonim válasza:
Csupa szintetikus, mesterséges vegyianyag. A cukor jobb, az legalább természetes anyagból, cukorrépából, vagy cukornádból készül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!