Mit reggeliztél, mit ebédeltél? Mit vacsoráztál?
Nálam : Reggeli: lágyan tükör tojás, szalonna, paprika, uborka hagyma, kenyér, tejes kàvè.(Covercard vérnyomáscsökkentő)
Ebéd: Zöldséges burgonya leves, milánói tepsiben sülve sajt a tetején, kecsap.
Vacsora: Sajtos roló, szalonna, paprika, hagyma.
Reggeli: zabkása bogyós gyümikkel, banánnal + kávé
Ebéd: túrós tészta pirított kolbász karikákkal
Vacsi: füstölt sonkás melegszendvics egy kis salátával + koffeinmentes tejeskávé
Tegnap:
Reggelire zabkása
Ebédre rakott káposzta
Vacsorára tojássaláta
Ma:
Reggelire zabkása
Ebédre burrito
Vacsora passz, valami szendvics
Reggeli: tojás, kenyér, sült sonka, paradicsom+ tejeskávé.
Ebéd: májgombócleves, tarhonyás hús+ cékla.
Vacsora:Ebédmaradék vagy májkrémes kenyér savanyú ubival.
Ébredés után: pár kanál mogyoróvaj az üvegből (csak én szeretem)+magvak, 1 yakult meg víz
Tényleges reggeli: eszpresszó, lágy tojás, sült bacon, 2 db gm cracker
Tízórai: zabpehely magvakkal, mogyoróvajjal, tea
Ebéd: csontleves gm tésztával, grillezett paprika + "rukkola-kesu-parmezán" saláta (olívaolaj, fűszerek), aztán még egy kávé
Uzsonna turmix (vaníliás tej, banán, alma, 2 ek. mandulakrém) egy kinder tojás
Vacsi maradék leves, gm szenya (vaj, kolbáz, paprika), pár szem Enjoy Free csokis keksz
Lefekvés előtt: 1 poharas pekándió-juharszirupos Mövenpick jégrém + dióval és tejszínhabbal
Ma
Reggeli előtt egy karamellás-mogyorós latte
Reggelire tükörtojás volt reszelt sajttal
Tízóraira kakaós-diós zabpehely
Ebéd köménymag leves, gm sonkás-borsós tészta, reszelt sajttal (sütőben pirítva), 2 db kit-kat tojáska
Uzsira gyümölcssalit tervezek 1-2 marék mandulaforgáccsal, meg egy tejszínhabos kapucsínót
Vacsira gm retró szenya lesz, szerintem, aztán még vagy egy turmix vagy egy pohárka kókuszos jégrém karamell-öntettel :D
Miért lett kb. minden válasz lepontozva?
Mindenki normálisan válaszolt a kérdésre...
Reggeli: csokis capucchino, citromos Danone Könnyű és finom joghurt
Ebéd: gulyásleves, túrógombóc
Vacsora: Két szelet kenyér, az egyik margarinos-kolbászos-sajtos, a másik eperlekváros (margarin nélkül) + ananászlé és egy szem alma.
Reggelire zabkása rizstejből és egy kis bio banán.
Ebédre egy kis tál fokhagymakrémleves, párolt csirkemell, saláta (paprika, hagyma, csemegeubi)
Vacsorára egy szelet update kenyér kenőmájassal, sok zöldséggel és egy kis pohár rizstej.
Reggeli szendvics, joghurt és banán
Ebéd, hekk csalamádéval, ami után émelyegtem és most meg is fosatott
Vacsi; szendvics, kígyóubi, pari
Ettem egy jégkrémet is délután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!