Mitől lehetett ilyen büdös/romlott szaga a szép gombának?
Zöldségesnél vásároltam gyönyörű szép, nagy fejű egészségesnek tűnő csomagolt csiperke gombát. Itthon, mikor leszedtem a fóliát, megcsapott egy erős, alkoholos/vegyszeres szag, ami pucolás/mosás után is megmaradt.
Tudom, hogy valószínűleg nem szabadott volna megfőznöm, de mivel egyébként egészségesnek tűnt, belefőztem egy egytálételbe. Magas hőfokon sokáig főztem, és mikor kész lett az illata jó volt és az íze is rendben volt. Viszont kétszer ettem belőle aznap és mind a kétszer rosszul lettem tőle. Akkor még nem voltam benne biztos, hogy emiatt, mert a napokban rossz volt a közérzetem, azt hittem elkaptam valamit. Egy nap diéta (tegnap) után ma elővettem a hűtőből az ételt és valami borzasztó visszataszító, romlott szaga van az egésznek, pedig ilyenkor ez az étel még simán fogyasztható lenne.
Mi a fenétől lehetett ez?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!