Miért van az hogy a tejből kiérzem ezt büdös izt?
Nem mosták meg a tehén tőgyét.
Biztos került bele egy kis kosz
Nekem laktoz intoleranciam van, de meg eveken at kis mertekben fogyasztottam. Kavehoz epp egy gyuszunyit, neha tejes sutemenyt. Es utana gusztustalan izt ereztem, mintha a nyelvemben megaludt volna, olyan erzes.
Most mar nincs, hogy totalisan kerulom a tejes dolgokat.
A bolti tartós tejnek nincs ilyen ize, nagyon mű.
A házi tejekre jellemző az intenziv állat íz
A tisztán tartott és egészséges tehén tejének nincs semmilyen mellékíze, sem szaga, simán tejillata és íze van.
Akkor szokott lenni egy mellékíz, amikor "bocis" a tehén, de ennek sem trágya íze van.
8-as vagyok
és folytatom...
Ettől függetlenül, ha te még a tejcsokinak is trágya mellékízét érzed, az attól lehet, hogy érzékeny vagy a tej valamilyen összetevőjére és a szervezeted ebben a formában tiltakozik a bevitel ellen. Ez esetben viszont kár erőltetni!
Keress konkrétan tejboltokat! Ott bevizsgált pasztörizált házi tejet és tejtermékeket árulnak. Az ország minden táján találkoztam ilyenekkel, vidéken és nagyvárosokban egyaránt. Csarnokokban és termelői piacokon is vannak ilyen boltok, lakókocsik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!