Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért van az hogy a tejből...

Miért van az hogy a tejből kiérzem ezt büdös izt?

Figyelt kérdés
Réggebben tarottunk teheneket,a reggeli erős alom szagára hasonlít ez az íz amit érzek a tej lenyelése után,még a tej csoki után is érzem.Amióta ezt érzem élvezhetetlenek számomra a tejtermékek ize 😞

2020. dec. 31. 23:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
covid ízérzékelési anomália?
2020. dec. 31. 23:47
 2/14 anonim ***** válasza:
35%
Pontos terméket írnál? Pont ilyet keresek, gyermekkoromat idézi. Sajnos a bolti 'tej' számomra nem értékelhető, túlságosan mű ízt érzek.
2020. dec. 31. 23:57
 3/14 anonim ***** válasza:
16%

Nem mosták meg a tehén tőgyét.

Biztos került bele egy kis kosz

2021. jan. 1. 00:42
 4/14 anonim ***** válasza:
69%

Nekem laktoz intoleranciam van, de meg eveken at kis mertekben fogyasztottam. Kavehoz epp egy gyuszunyit, neha tejes sutemenyt. Es utana gusztustalan izt ereztem, mintha a nyelvemben megaludt volna, olyan erzes.

Most mar nincs, hogy totalisan kerulom a tejes dolgokat.

2021. jan. 1. 01:35
 5/14 anonim ***** válasza:
71%
szerintem semmi bajuk nincs csak azt a ganéj szagot a tejhez kötöd
2021. jan. 1. 02:47
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
Nincs ezeknek semmi büdös szaga. 5-ös jól írta.
2021. jan. 1. 08:28
 7/14 anonim ***** válasza:
75%

A bolti tartós tejnek nincs ilyen ize, nagyon mű.

A házi tejekre jellemző az intenziv állat íz

2021. jan. 1. 09:43
 8/14 anonim ***** válasza:
89%

A tisztán tartott és egészséges tehén tejének nincs semmilyen mellékíze, sem szaga, simán tejillata és íze van.

Akkor szokott lenni egy mellékíz, amikor "bocis" a tehén, de ennek sem trágya íze van.

2021. jan. 1. 10:24
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok

és folytatom...

Ettől függetlenül, ha te még a tejcsokinak is trágya mellékízét érzed, az attól lehet, hogy érzékeny vagy a tej valamilyen összetevőjére és a szervezeted ebben a formában tiltakozik a bevitel ellen. Ez esetben viszont kár erőltetni!

2021. jan. 1. 10:32
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Keress konkrétan tejboltokat! Ott bevizsgált pasztörizált házi tejet és tejtermékeket árulnak. Az ország minden táján találkoztam ilyenekkel, vidéken és nagyvárosokban egyaránt. Csarnokokban és termelői piacokon is vannak ilyen boltok, lakókocsik.

2021. jan. 1. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!