Bolti kolbász "bőre" ehető, ha a csomagoláson nincs feltüntetve erre vonatkozó információ?
Figyelt kérdés
Magyarországon van erre előírás?2021. márc. 7. 14:08
1/3 anonim válasza:
Ehető, de én le szoktam szedni, akár bolti, akár nem. Preferencia kérdése.
2/3 anonim válasza:
Ha nem lenne ehető, muszáj lenne ráírni. Ettől függetlenül én le szoktam szedni így is.
3/3 anonim válasza:
Én megpróbálom leszedni, vagy vágok egy szeletet, aztán megnézem, hogy el lehet-e rángni.
Nem tudom, én sosem azt nézem, mit írnak rá. Főleg azért nem, mert sokszor nincs is rajta semmilyen írás, mert leveszik róla a címkét. (Hányszor szoptam már be, hogy lejárt kolbászt sóztak rám, de ott visszamegyek, beírom a panasz könyvbe és többet ott kőlábászt nem veszek, coop, tesco, sarki hetnes...). Ráadásul az átcímkézett termékekkel napi szinten találkozom, nem hiszek én már annak, ami rá van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!