Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mitől robbantak fel a konzervek?

Mitől robbantak fel a konzervek?

Figyelt kérdés

találtam egy videót, linkelni fogom, nem kell végignézni a lényeg az hogy fickó robbanást hallott a kamrából és utána rájött hogy a 2014.-es lejáratú ananászkonzervek 2019.-ben robbanásveszélyesek :) a végén 4:36-nál kettőt is kinyit hogy megmutassa milyet szól. ez mitől lehet, és minden gyümölcskonzervre igaz lenne, vagy valamiért az ananász veszélyesebb?

https://www.youtube.com/watch?v=hKcSwC21Sy0


2021. febr. 9. 19:31
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én még csak ön-kicsomagoló sürített paradicsommal találkoztam. Amint átszúrtam a tetejét a nyitóval, abban a pillanatban fent volt az összes a falon - 0 másodperc alatt. 🙃 És természetesen festés után 2-3 héttel! De szerencsére volt maradék festék, úgyhogy egy kis vakarás meg átkenés megoldotta.
2021. febr. 9. 20:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
74%
Ha melegítve van, a túlnyomástól.
2021. febr. 10. 03:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!