Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mitől lesz a dzsem "extradzsem"?

Mitől lesz a dzsem "extradzsem"?

Figyelt kérdés
Ez egy minőségi jelző?

2021. febr. 8. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Magasabb gyümölcstartalom. (Jo-jo, tudom, hogy a nagymamád csak gyümölcsböl és cukorbol fözi, és ezt egy extra sem teszi meg!)
2021. febr. 8. 22:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
attól hogy többe kerül
2021. febr. 8. 23:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 Miss Endzsi ***** válasza:
89%

Az ”extradzsem” cukor, egy- vagy többféle sűrítetlen gyümölcspulp és víz megfelelően zselés állapotú keveréke.

1000 g késztermék pulptartalma nem lehet kevesebb, mint: 450 g, általános szabályként.

2021. febr. 9. 03:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
A sima dzsemben lehet kevesebb is a pulptartalom (bármit is jelentsen ez)? Tehát az extradzsem az minőségibb, mint a sima dzsem?
2021. febr. 9. 16:37
 5/5 Miss Endzsi ***** válasza:
Azt jelenti, hogy minimum 45%-os gyümölcstartalommal kell bírnia, míg a sima dzsem lehet kevesebb.
2021. febr. 9. 16:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!