Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Bogár volt a konzervben. Hová...

Bogár volt a konzervben. Hová jelenthetem be?

Figyelt kérdés

Agrico Bajor Sonkámban egy kb. fél centis bogarat vagy legyet találtam. Nem szedtem ki, de lefényképeztem.

Hová tudok fordulni, hogy kivizsgálják az ügyet?

2021. febr. 7. 21:50
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem jobban tudom, mint te, mi a különbség a minőségirányítás és a minőségbiztosítás közt, tekintve, hogy tanítom is.

Ha nálatok minőségirányításnak nevezik a minőségbiztosítást, akkor ott van némi fogalomzavar.

2021. febr. 8. 07:02
 22/31 anonim ***** válasza:
56%
Mennyi reklamáció lesz majd, ha a növekvő élelmiszer iránti igényt rovarokkal fogják megoldani, ahogy a tervekben van. :)
2021. febr. 8. 11:17
 23/31 anonim ***** válasza:
35%
21, gondold ezt, nekem aztán mindegy.
2021. febr. 8. 12:22
 24/31 anonim ***** válasza:
88%

Nem én gondolom, hanem a szakirodalom

A minőséggel kapcsolatos vállalti tevékenységek - leegyszerűsítve - három fő fogalom köré csoportosulnak:

Minőség-ellenőrzés (quality inspection): Valamely termék vagy szolgáltatás egy vagy több jellemzőjének mérése, vizsgálata és az eredmény összehasonlítása az előírt követelményekkel az előírásoknak való megfelelőség meghatározása céljából.

Minőségbiztosítás (quality assurance): Mindazok a tervezett és rendszeres intézkedések, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a termék vagy a szolgáltatás a megadott minőségi követelményeket kielégítse.

Minőségirányítás (quality management): Az általános vezetési tevékenységnek az a része, amely a minőségpolitikát meghatározza és megvalósítja.

2021. febr. 8. 14:40
 25/31 anonim ***** válasza:
41%
Gratulálok, hogy ki tudtad guglizni. Ilyen az, mikor vki nem ért a szakmához és oktatja. Köszi, én is tanultam elég sok évet egyetemen, de én űzöm is az ipart
2021. febr. 8. 14:53
 26/31 anonim ***** válasza:
93%
Vicces vagy, 15+ éve dolgozom a minőségügy minden területén, de a minőségirányítás sosem volt minőségbiztosítás.
2021. febr. 8. 15:38
 27/31 anonim ***** válasza:
35%
Valóban vicces :)
2021. febr. 8. 16:46
 28/31 anonim ***** válasza:
91%
Miért lenne parasztság a fogyasztóvédelemnek bejelenteni? Ha a gyártónak küld emailt, akkor semmilyen nyomás nincs rajtuk, hogy foglalkozzanak a problémájával. Mármint azon kívül, hogy visszaküldenek neki egy megnyugtató választ, de ki tudja, hogy valójában tényleg átvizsgálják-e utána a gyártósort. Fogyasztóvédelemtől megkapják ugyanezt, akkor rögtön azzal kezdik a műszakot, hogy teljes átvizsgálás, mert szép kis büntetést kapnak, ha más is talál idegen anyagot a termékükben (és persze jelentik ők is).
2021. febr. 8. 22:30
 29/31 anonim ***** válasza:
26%

"Ha a gyártónak küld emailt, akkor semmilyen nyomás nincs rajtuk, hogy foglalkozzanak a problémájával."

Látszik, hogy nem dolgozol a szakmában. Szerinted az éves auditokon miket néznek 1 héten keresztül? Te ismered egyáltalán a minőségirányítási rendszereket? A fogyasztóvédelem nem fogja kivizsgálni, csak úgy megsúgom és nem fog büntetéseket osztogatni, nagyon álomvilágban élsz. "szép kis büntetés", nevetséges vagy már bocsi :D

2021. febr. 8. 22:32
 30/31 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem meg az nevetséges, hogy már két oldal óta itt kakaskodsz. Ha iparban dolgoznál, akkor nem úgy próbálnál meggyőzni minket az igazadról, hogy mindenki belekötsz.
2021. febr. 8. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!