Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Bogár volt a konzervben. Hová...

Bogár volt a konzervben. Hová jelenthetem be?

Figyelt kérdés

Agrico Bajor Sonkámban egy kb. fél centis bogarat vagy legyet találtam. Nem szedtem ki, de lefényképeztem.

Hová tudok fordulni, hogy kivizsgálják az ügyet?

2021. febr. 7. 21:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
69%
Igen, az is meglehet. Írj az infó vonalra, eljuttatják a minőségirányításos kollégáknak és kivizsgálják az esetet
2021. febr. 7. 22:18
 12/31 A kérdező kommentje:
Rendben. Akkor elküldök egy emailt a gyártó minőségügyi osztályának
2021. febr. 7. 22:24
 13/31 anonim ***** válasza:
89%
Ok. Küld egyből a képeket, lejáratot stb. Nálunk mindig azzal megy el sok idő, mikor megküldik a reklamációt nekünk, akik kivizsgálják, de nem küldenek lejáratot, ami alapján vissza tudjuk követni, hogy mikor volt gyártva meg úgy mindent a termékről. Akkor az ezzel foglalkozó referens ír vissza neki egy emailt h küldje el stb., ezzel elmennek napok
2021. febr. 7. 22:27
 14/31 A kérdező kommentje:
Természetesen lefényképeztem a csomagolás tetejét és az alját is (Utóbbit a lejárat és az esetleges egyéb adatok miatt (van rajta egy 10-es szám a lejáraton kívül, hátha jelent valamit))
2021. febr. 7. 22:42
 15/31 anonim ***** válasza:
33%
Inkább a Természettudomanyi múzeumnak. Deritsek ki, milyen bogár volt.
2021. febr. 7. 23:26
 16/31 anonim ***** válasza:
78%

Valószinüleg ez a bogár nem egy adalék, amiből minden dobozba beleraktak ajándékba 1 db-ot.

Szerintem 100.000ből 1 ilyen van, amit pont te találtál meg.

2021. febr. 7. 23:43
 17/31 anonim ***** válasza:
77%
Sajnos nem tudunk szennyezés mentes ételeket előállítani. Képtelenség teljesen kiszűrni ezeket. Főleg egy rovart nem tudunk. Tudod menni rovart megettél te már életedben ? Salátában, káposztában , gyümölcsökben, lisztben , mind vannak. Sőt azt hiszem bizonyos ételeknél van is egy lista, hogy mennyi rovar lehet benne.
2021. febr. 8. 01:06
 18/31 anonim ***** válasza:
55%

“ Írj az infó vonalra, eljuttatják a minőségirányításos kollégáknak és kivizsgálják az esetet”

Minőségirányításos kollégának ehhez semmi köze, max a minőségbiztosításnak ;)

2021. febr. 8. 01:26
 19/31 anonim ***** válasza:
NEBIH és nyugodtan jelentsd neki a neten megvan számuk.
2021. febr. 8. 06:07
 20/31 anonim ***** válasza:
44%
Hát én minosegirányításos vagyok és én vizsgálom ki, de te biztos jobban tudod ;)
2021. febr. 8. 06:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!