Mit jelenthetett ez az álmom?
Volt egy kedves szomszédnénim aki a pótnagyim volt, meghalt úgy 3 éve. Pár hónapja álmodtam vele, találkoztunk a lépcsőház előtt, olyan volt mintha nem akart volna észrevenni engem (soha nem volt ilyen) én meg meg voltam illetődve mert tudtam, hogy már nincs, de most mégis és akkor ez hogy történhet?! Aztán mikor felocsúdtam ráköszöntem, és elkezdtünk beszélgetni. Ezeket “mondta”: “Nem mondhatok többet, csak annyit, hogy egy kicsit rossz volt, de mostmár semmi sem fáj és minden jó”
Valamiért ébredéskor és utána -mai napig- olyan érzésem van, mintha a tisztítótűzről beszélt volna. (De erre konkrétan nem emlékszem hogy kitértünk volna)
Lehet hogy meglátogatott engem? Nem is nagyon gondoltam rá akkoriban, ő mégis eljött? Nem tudtam utolsó útjára elkisérni...
Az álmod a tudatalattid leképezése, a te érzéseid tükrözi.
Mint ahogy írtad is, nem tudtad őt elkísérni az útján. Emiatt a benned kavargó érzések, a halállal kapcsolatos gondolataid megjelentek az álmodban, aggódtál miatta, hogy nem fájt-e neki esetleg. De mostmár lelked mélyen úgy érzed, hogy szomszédnénid megnyugvásra lelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!