Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Gusztusod lenne ezek után...

Gusztusod lenne ezek után húst enni?

Figyelt kérdés

[link]

Mint vegetáriánus kérdezem.

2021. febr. 4. 16:32
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:
Ha neked provokatív hogy vega vagyok, azzal nemtok mit kezdeni, lol. Erről beszélek. Te a helyemben hogy tennédd fel a kérdést, gyerünk írd ki, szabályzatba nem ütközik, mert más felhasználó írja ki! Tedd fel ugyaezt a kérdést vegaként, és ha kedves kommenteket kapsz, utalok neked 500 ezer ft-ot! többször írtam a tofu üzenet. Stílusom tükrözte a ti stílusotokat, ne várd, hogy szenteskedjek, ha ti sem vagytok azok, milyen jogon várod el? Megkülönböztetés! Nem álszent vagyok, ezek tények! Sértőggy be, nem érdekelsz, ming ahogy titeket sem érdekel ha én sértődök! Jobb is ha lelépsz. Egy hozzászóló volt, aki írta, hogy húsevőként ellenzi hogy az állatokkal így bánnak. Lehet, ze írtad, nemtom. Kb ilyen válaszokra számítottam volna, ehelyett ez lett. Az éremnek mindig 2 oldala van. Még mindig tarom magam, vegaként nem tehetsz fel ilyen kérdést, cigányként nem tehetsz fel kérdést a bűnözésről :) akik többségben vannak kirekesztenek
2021. febr. 5. 12:04
 42/55 anonim ***** válasza:
87%

Ha én megosztok egy cikker, a növényi alapú táplálkozás hátrányairól, szerinted nem reagálnának provokáltan a válaszolók, ha odabigyeszteném, hogy üdv egy csülkös pacal mellől?

Te ebben nem érzed a logikát, hogy mitől leszel provokáló?

Nem az a baj, hogy te vega vagy. Egyáltalán nem, az a baj, hogy összemosod a vegyes táplálkozást az állatkínzással.

2021. febr. 5. 12:10
 43/55 A kérdező kommentje:
Amúgy tudom, hogy 100%-ig igazam van, mert amikor a másik oldalon voltam, tehát amikor még ettem húst, ugyanúgy provokációnak éltem meg, ha valaki felhozta nekem, hogy vega!!! És akkor még meg sem említette a húsüzemet. Tudod, egyetlen dolgot ismerek el, hogy mindig elfelejtem ezt, mióta ezen az oldalon vagyok! Hogy a puszta lényem provokáció! De nem Én voltam orovokatív, hanem AZ HOGY MI VAGYOK, egy gyökér vega a te szemedben, fogjam be a pofámat, kérdésekwt nem tehetek, ne is említsem, hogy mi vagyok.
2021. febr. 5. 12:13
 44/55 anonim ***** válasza:
69%

36

Azért nem vagy hiteles,mert fogyasztasz állati eredetűt,tehát ne törj pálcát fellettünk. Ha vérvegán akarsz lenni,hát légy vegán újra! Így ne papolj..

De az ilyen kukacoskodó, kivagyi vegák miatt utálják a "fajtátokat".

Tudom,hogy nem húspótló a brokkoli,csak példát írtam,de az írásod alapján 17 se vagy tehát érő olvasás nuku.

Mint már 2x írtam,a tesóm majd 20 éve vegán, talán akkor volt vega mikor terhes volt. Soha nem akarta rám erőltetni,mert intelligens..nem veri a mellét,nem tartja magát felsőbbrendűnek..

Tehát van egy kis rálátásom a húspótlásra is,te nagyonokos..

De inkább maradjunk annyiban,hogy nem érted a problémát amit felvázoltam.

Zabáld a zöldjeidet,mi meg gyilkosok, esszük a dögöt tovább.

Remélem okosodsz majd egy kicsit,talán némileg bölcsebb is leszel idővel.

Béke!

2021. febr. 5. 12:14
 45/55 anonim ***** válasza:
73%

Ja,egy vicc,ami tényleg helytálló:

-Honnan tudod, hogy egy ember vegán/vega?

-ELMONDJA!

2021. febr. 5. 12:16
 46/55 anonim ***** válasza:
79%
41: tényleg nem tudsz olvasni, mielőtt ezzel vádolsz másokat, nézz magadra a tükörben :D a lényeg annyi lett volna, hogy a téma és kérdés szempontjából teljesen irreleváns, hogy vega vagy-e vagy sem, mert minden jóérzésű embert megbotránkoztat ez a hír, legyen az húsevő vagy növényevő vagy mindenevő. Te mégis úgy gondoltad, hogy megosztod, hogy te amúgy hogy eszel és számonkérted a húsevőket, hogy hogy van gusztusuk húst enni egy ilyen hír után. Most meg pislogsz meg védekezel, amikor leleplezték a provokatív szándékot. Az ilyen vegák miatt utalják őket, csak mondom, nem ártana tekerni a hozzáálláson egy kicsit.
2021. febr. 5. 12:21
 47/55 A kérdező kommentje:

Ha én megosztok egy cikker, a növényi alapú táplálkozás hátrányairól, szerinted nem reagálnának provokáltan a válaszolók, ha odabigyeszteném, hogy üdv egy csülkös pacal mellől?

Ezt is elisnerem, ez így van!!! De ha kultúrált hangnemben teszik fel a kérdést, ott is kuktúrált hangnemben fogsz választ kapni, nagyrészben. Értelmesen elmagyarázzák neked, menj a vega topikba, és nézz. Itt nem ez történt, álszent, kukacoskodó, pálcát törő, minden vagyok, ezt nem értitek! Ha leírom most, hogy teljesen normális, nyugodt hangulatban tettem fel a kérdést, csak utana lettem fel..szva, ahogy nekem estetek.

2021. febr. 5. 12:26
 48/55 A kérdező kommentje:
Utáljatok akkor, meg utáljátok a vegákat, vegánokat is! Többször leírtam az állaspontomat, mindent beismertem amit jogosnak ítéltem, azt sem lehet mondani, hogy nem.
2021. febr. 5. 12:30
 49/55 anonim ***** válasza:
56%

Mit provokálsz feleslegesen?

Ne nézz ilyen videókat - húsevőként sem nézek -, probléma megoldva.

2021. febr. 5. 20:13
 50/55 A kérdező kommentje:

44

amúgy elárulnád mire ez a bicskanyitogató stílusod, amikor teljesen normálisan válaszoltam neked?! Már mindenbe beleköttök, sehogy se lehet veletek beszélni? Amúgy teljesen buta vagy, az érvelésed konkrétan igazságtalan.

2021. febr. 5. 20:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!