Gusztusod lenne ezek után húst enni?
Ha én megosztok egy cikker, a növényi alapú táplálkozás hátrányairól, szerinted nem reagálnának provokáltan a válaszolók, ha odabigyeszteném, hogy üdv egy csülkös pacal mellől?
Te ebben nem érzed a logikát, hogy mitől leszel provokáló?
Nem az a baj, hogy te vega vagy. Egyáltalán nem, az a baj, hogy összemosod a vegyes táplálkozást az állatkínzással.
36
Azért nem vagy hiteles,mert fogyasztasz állati eredetűt,tehát ne törj pálcát fellettünk. Ha vérvegán akarsz lenni,hát légy vegán újra! Így ne papolj..
De az ilyen kukacoskodó, kivagyi vegák miatt utálják a "fajtátokat".
Tudom,hogy nem húspótló a brokkoli,csak példát írtam,de az írásod alapján 17 se vagy tehát érő olvasás nuku.
Mint már 2x írtam,a tesóm majd 20 éve vegán, talán akkor volt vega mikor terhes volt. Soha nem akarta rám erőltetni,mert intelligens..nem veri a mellét,nem tartja magát felsőbbrendűnek..
Tehát van egy kis rálátásom a húspótlásra is,te nagyonokos..
De inkább maradjunk annyiban,hogy nem érted a problémát amit felvázoltam.
Zabáld a zöldjeidet,mi meg gyilkosok, esszük a dögöt tovább.
Remélem okosodsz majd egy kicsit,talán némileg bölcsebb is leszel idővel.
Béke!
Ja,egy vicc,ami tényleg helytálló:
-Honnan tudod, hogy egy ember vegán/vega?
-ELMONDJA!
Ha én megosztok egy cikker, a növényi alapú táplálkozás hátrányairól, szerinted nem reagálnának provokáltan a válaszolók, ha odabigyeszteném, hogy üdv egy csülkös pacal mellől?
Ezt is elisnerem, ez így van!!! De ha kultúrált hangnemben teszik fel a kérdést, ott is kuktúrált hangnemben fogsz választ kapni, nagyrészben. Értelmesen elmagyarázzák neked, menj a vega topikba, és nézz. Itt nem ez történt, álszent, kukacoskodó, pálcát törő, minden vagyok, ezt nem értitek! Ha leírom most, hogy teljesen normális, nyugodt hangulatban tettem fel a kérdést, csak utana lettem fel..szva, ahogy nekem estetek.
Mit provokálsz feleslegesen?
Ne nézz ilyen videókat - húsevőként sem nézek -, probléma megoldva.
44
amúgy elárulnád mire ez a bicskanyitogató stílusod, amikor teljesen normálisan válaszoltam neked?! Már mindenbe beleköttök, sehogy se lehet veletek beszélni? Amúgy teljesen buta vagy, az érvelésed konkrétan igazságtalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!