Vonz az ázsia kúltura, az ételeket is gusztusosnak találom és ennék is, de vmiért nem merem. Van erre vmi, hogy miért nem?
Egyetlen okot tudom hogy a csiga evéstől vki lebénult. Azóta azt nem merek, de mégis érdekelne milyen, pedig írtozok már tőle.
A gilisztát sem szeretem megfogni, de csak azért is megfogom és ma is arra gondoltam milyen lenne megenni 🤔😂, de mégsem mertem. Főzve vagy sütve vagy nemtom mit csinálnak a halakkal is, úgy megint másabb lenne. Könnyebben megenném, de csak mert màr nem él és akkor meg màr egyszer élünk.
Meg élve megeszik a polipot is. Nekem egzotikus épp ezért megkostolnám, de mégsem merem.
Szóval nem tudom miért nem merem😅
Az ázsiai gasztrokultúra töredék része áll csigából, és ilyesmiből..
Miért nem próbálsz olyasmit, ami a szokásodnak megfelelő alapanyagokból van? Pl. csirke, vagy disznóhús...
Remek indiai kaják vannak csirkéből, miért ne mernéd megkóstolni...???
Vagy akár bármelyik kínai gyorskajáldában is.... csupa finomság, lehet kérni kisadagot, 3-400 ft-ért le tudod tesztelni, hogy ízlik-e...
Te nagyon el vagy tévedve. Össze-vissza kevered a kultúrákat meg a valós dolgokat a kitalációkkal. Kb. olyannak képzeled az ázsiai konyhát, mintha valami kilencvenes évek elején élő lakótelepi proli lennél. Nem hiszem, hogy téged tényleg vonzana ez a kultúra, mert akkor sokkal többet tudnál róla.
Max láttál valami animét vagy kpop videót, és most jajj de nagy ázsia-fan lettél hirtelen, hogy kutyát akarsz enni gilisztával. Gondolom közben a wish-ről már megrendelted a koreai sminkcuccokat, és elkezdted duolingón a japán nyelvet.
Nem kicsit vagy ellentmondásban önmagaddal... :-D
A kérdésben gusztusosnak írod az ázsiai konyhát, az apád munkahelyéről ismert ételeket meg büdösnek és csípősnek...
Vagy esetleg nem tudod, hogy India is ázsiában van? :-))))))))
Képzeld, osztrigát is esznek élve, a világon mindenütt!
Ráadásul baromi drága, és elegáns kaja.
Na most akkor erre mit lépsz? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!