Vonz az ázsia kúltura, az ételeket is gusztusosnak találom és ennék is, de vmiért nem merem. Van erre vmi, hogy miért nem?
Egyetlen okot tudom hogy a csiga evéstől vki lebénult. Azóta azt nem merek, de mégis érdekelne milyen, pedig írtozok már tőle.
A gilisztát sem szeretem megfogni, de csak azért is megfogom és ma is arra gondoltam milyen lenne megenni 🤔😂, de mégsem mertem. Főzve vagy sütve vagy nemtom mit csinálnak a halakkal is, úgy megint másabb lenne. Könnyebben megenném, de csak mert màr nem él és akkor meg màr egyszer élünk.
Meg élve megeszik a polipot is. Nekem egzotikus épp ezért megkostolnám, de mégsem merem.
Szóval nem tudom miért nem merem😅
#9 de tudom hogy az is ázsiában van, de azok nem jönek be. Xd inkább a kínai, japán, korea, egyetleg thai ételek jönnek be jobban, ami csak ott van és számomra jól néz ki.
#10 azt hogy rég elfelejtettem az osztriga állatot. 😅
Utólsó kettő
Nagyon is tisztában vagyok vele, de nem nagyon tudok ez ellen mit tenni😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!