Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Vonz az ázsia kúltura, az...

Vonz az ázsia kúltura, az ételeket is gusztusosnak találom és ennék is, de vmiért nem merem. Van erre vmi, hogy miért nem?

Figyelt kérdés

Egyetlen okot tudom hogy a csiga evéstől vki lebénult. Azóta azt nem merek, de mégis érdekelne milyen, pedig írtozok már tőle.

A gilisztát sem szeretem megfogni, de csak azért is megfogom és ma is arra gondoltam milyen lenne megenni 🤔😂, de mégsem mertem. Főzve vagy sütve vagy nemtom mit csinálnak a halakkal is, úgy megint másabb lenne. Könnyebben megenném, de csak mert màr nem él és akkor meg màr egyszer élünk.

Meg élve megeszik a polipot is. Nekem egzotikus épp ezért megkostolnám, de mégsem merem.

Szóval nem tudom miért nem merem😅

2020. jún. 21. 16:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

#9 de tudom hogy az is ázsiában van, de azok nem jönek be. Xd inkább a kínai, japán, korea, egyetleg thai ételek jönnek be jobban, ami csak ott van és számomra jól néz ki.

#10 azt hogy rég elfelejtettem az osztriga állatot. 😅

2020. jún. 21. 17:23
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Életképtelen kérdező. Most akkor lepődjünk meg!
2020. jún. 21. 17:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, de egyszerű vagy...
2020. jún. 21. 17:27
 14/17 A kérdező kommentje:

Utólsó kettő

Nagyon is tisztában vagyok vele, de nem nagyon tudok ez ellen mit tenni😂

2020. jún. 21. 17:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam el a hozzászólásokat. De bármiről lebénulhatsz, 5 éve bátyám nyers füstölt pisztrángot evett, 4 hónap rehabilitáció után tudod magától járni.
2020. jún. 21. 18:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Mennyivel vonzóbb a kolbàsz- hurka. A döglött disznót be töltjük a sajt belébe.
2021. febr. 4. 17:31
 17/17 anonim ***** válasza:
... sajt belébe, és a legfinomabb ételt kapjuk.
2021. febr. 4. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!