Szerintetek melyik a legfinomabb palacsinta?
Figyelt kérdés
Szavazzatok!2021. jan. 20. 19:52
21/40 anonim válasza:
nekem a kakaós, gyerekkorom óta :)
22/40 anonim válasza:
Kiskoromban a kakaós volt a kedvencem, most is szeretem, de most már a baracklekváros, eperlekváros, túrós és nutellás a kedvenc.
24/40 anonim válasza:
Bécsi túrós palacsinta.
(Krémes túró töltelék, nyakon öntve finom vanília krémmel, meg sütve, porcukorral a tetején)
26/40 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy miért nem terjedt el a szilvalekváros palacsinta, mert szerintem nagyon finom és a szilvalekvár viszont nagyon elterjedt, mármint az üstös kiadás, amiben nincs cukor csak nagyon sűrűre főzik.
A másik ami szintén eléggé finom, az a bolgár mézes-diós palacsinta.
28/40 anonim válasza:
A cukor nélküli tésztával készült és kolbásszal töltött.
30/40 anonim válasza:
Nem ide tartozik, de a mandulát meg kell pucolni? Vagy azzal barna héjjal egyem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!