Melyik típusú gluténmentes lisztből a legfinomabb a palacsinta?
Figyelt kérdés
2016. okt. 8. 00:36
1/6 anonim válasza:
Én U1 master mixet használok és zabpehelyliszttel keverem.
3/6 anonim válasza:
Egyik sem.Én hagyományos finomlisztet használok, nem vagyok olyan mint a tápos csirke.
4/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, jó neked, nekem nem szabad finomlisztet használnom.. nem hobbiból tettem fel a kérdést.
2016. okt. 10. 15:37
5/6 anonim válasza:
#3, ha 2 falat finomlisztes palacsintától úgy felpuffadnál, h 6 hónapos terhesnek néznének, ha belátnànak a sloziba, ahol ép a fél napos hasmenéseddwl foglalkozol, akkor te se fehér búzalisztet zabálnál... a többség nem divathóbortból nem eszik glutént
6/6 anonim válasza:
Egyébként csak tojás és banán keverékéből is lehet palacsintát sütni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!