Ez a "gulyáshús" a marha melyik részéből lehet?
#10
Megtisztelsz, szívesen!:)
(a 8-as)
#8-as: abban igazad van, hogy csak egyféle hús lehet egy-egy tálcán, ezt természetesnek vettem, ezért nem írtam le, de köszi az kiegészítést.
#9-es: a marhahúsos ételeket - kivéve a steak - minden esetben hosszú ideig kell fözni, ez a lábszárra is igaz, szóval nem tudom, miért vagy meglepödve, hogy sokáig kell fözni.
Egyáltalán nem kell hosszú ideig főzni a hambi húst sem.
Ha már kötözködni jártok ide, legalább legyen szavahihetőségetek!
A hamburgerhez DARÁLT húst SÜTNEK!!!, nem pedig FÖZIK! A darált hús meg pár perc alatt van kész, mert pici darabokból áll!
Ilyen minimális ismeretekkel ne akarj okoskodni, mert egyre jobban kiderül, hogy fogalmad sincs a dologról.
Ki írta azt, hogy "a marhahúsos ételeket - kivéve a steak - minden esetben hosszú ideig kell fözni"? No ki? Aztán kinek áll feljebb, amikor rávilágítanak hülyeségére? Na kinek?
Azért van bőr a képeden!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!