Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ez a "gulyáshús" a marha...

Ez a "gulyáshús" a marha melyik részéből lehet?

Figyelt kérdés
[link]

2021. jan. 19. 04:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Megtisztelsz, szívesen!:)

(a 8-as)

2021. jan. 19. 08:41
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

#8-as: abban igazad van, hogy csak egyféle hús lehet egy-egy tálcán, ezt természetesnek vettem, ezért nem írtam le, de köszi az kiegészítést.

#9-es: a marhahúsos ételeket - kivéve a steak - minden esetben hosszú ideig kell fözni, ez a lábszárra is igaz, szóval nem tudom, miért vagy meglepödve, hogy sokáig kell fözni.

2021. jan. 19. 15:38
 13/15 anonim ***** válasza:
51%

Egyáltalán nem kell hosszú ideig főzni a hambi húst sem.

Ha már kötözködni jártok ide, legalább legyen szavahihetőségetek!

2021. jan. 19. 16:52
 14/15 anonim ***** válasza:
70%

A hamburgerhez DARÁLT húst SÜTNEK!!!, nem pedig FÖZIK! A darált hús meg pár perc alatt van kész, mert pici darabokból áll!

Ilyen minimális ismeretekkel ne akarj okoskodni, mert egyre jobban kiderül, hogy fogalmad sincs a dologról.

2021. jan. 19. 19:07
 15/15 anonim ***** válasza:
68%

Ki írta azt, hogy "a marhahúsos ételeket - kivéve a steak - minden esetben hosszú ideig kell fözni"? No ki? Aztán kinek áll feljebb, amikor rávilágítanak hülyeségére? Na kinek?

Azért van bőr a képeden!!

2021. jan. 19. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!