Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mitől feketedik be a marhahús?

Mitől feketedik be a marhahús?

Figyelt kérdés

Vásároltunk ma Marha hátszínt, szeletelve egy Hiperben. 4 napja csomagolták, és még 4 napig fogyasztható a csomagolás szerint! Kibontottam, kivettem az első szeletet, és alatta a másik egy részen fekete színű volt. És ugyanígy a többi 4 szelet is. Az első szeletet megvágtam, és annak is fekete volt a közepe! Megromlott, vagy mi oka lehet ennek?

Képek róluk:

[link]

[link]

2020. jún. 21. 19:10
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
hát ez elég rosszul néz ki,én nem enném meg
2020. jún. 21. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem alvadt vér az véletlenül?
2020. jún. 21. 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én alvadt vérnek nézem. Ha romlott a hús, akkor a színe mellett a szaga is változik, büdös és nyálkás lesz. Próbáld meg lemosni, vagy kiáztatni.
2020. jún. 21. 20:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs baja, csak nem volt jól kivéreztetve, így a vér miatt sötétebb mint megszokott. De szagold meg, ha nem érzel rajta semmi szokatlant akkor még jó
2020. jún. 21. 20:28
 5/7 A kérdező kommentje:
A szaga és állaga rendben van! Nem ragad, nem nyálkás! Sokan írják, hogy a vákum miatt és a gáz miatt van, mit használnak.
2020. jún. 21. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha szag és állag rendben akkor bátran eheted.
2020. jún. 21. 21:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A romlott hús kékes-zöldes, leve van és büdös.

Ez csak a keringés leálltával megüllepedett vér.

2020. jún. 21. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!