Mitől feketedik be a marhahús?
Figyelt kérdés
Vásároltunk ma Marha hátszínt, szeletelve egy Hiperben. 4 napja csomagolták, és még 4 napig fogyasztható a csomagolás szerint! Kibontottam, kivettem az első szeletet, és alatta a másik egy részen fekete színű volt. És ugyanígy a többi 4 szelet is. Az első szeletet megvágtam, és annak is fekete volt a közepe! Megromlott, vagy mi oka lehet ennek?
Képek róluk:
2020. jún. 21. 19:10
1/7 anonim válasza:
hát ez elég rosszul néz ki,én nem enném meg
3/7 anonim válasza:
Én alvadt vérnek nézem. Ha romlott a hús, akkor a színe mellett a szaga is változik, büdös és nyálkás lesz. Próbáld meg lemosni, vagy kiáztatni.
4/7 anonim válasza:
Szerintem nincs baja, csak nem volt jól kivéreztetve, így a vér miatt sötétebb mint megszokott. De szagold meg, ha nem érzel rajta semmi szokatlant akkor még jó
5/7 A kérdező kommentje:
A szaga és állaga rendben van! Nem ragad, nem nyálkás! Sokan írják, hogy a vákum miatt és a gáz miatt van, mit használnak.
2020. jún. 21. 20:58
6/7 anonim válasza:
Ha szag és állag rendben akkor bátran eheted.
7/7 anonim válasza:
A romlott hús kékes-zöldes, leve van és büdös.
Ez csak a keringés leálltával megüllepedett vér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!