Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Fagyott gyümölcsöt hogy lehet...

Fagyott gyümölcsöt hogy lehet elfogyasztani?

Figyelt kérdés
Sokszor látom videókba, hogy fagyasztott gyümölcsöt raknak különböző ételekbe amit azonnal fogyasztanak. Ez hogy lehet? A fogam bele törne a kőkemény gyümikbe...
2021. jan. 15. 10:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én kifejezetten szeretem a fagyasztott gyümölcsöket még önmagukban is enni, ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák.

Ha neked beletörik a fogad, akkor told félre és edd meg a többit!...vagy add nekem!:)

2021. jan. 15. 10:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Forró zabkásába szoktam dobni, főleg málnát, gyorsan felenged benne és ehetőre hűti a kását azonnal, nyamiii

Kimondottan megfagyva meggyet szoktam szopogatni, fagyi, nasi diétás verziója :)

Nem szoktam full megfagyva szétrágni, szerintem senki se, de hamar felenged az ember szájában valamennyire.

2021. jan. 15. 10:38
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Én ki szoktam olvasztani :)

Nem láttam még, hogy fagyasztottan eszik. Csak olyan sütikbe láttam így beletenni, amiket utána megsütöttek.

2021. jan. 15. 10:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Pár másodperc alatt annyira megolvad, hogy minden további nélkül lehet enni, kb mit amilyen egy fagyi.
2021. jan. 15. 11:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kifejezetten szeretem pl. a fagyott málnát úgy, hogy nem engedem fel teljesen, csak kb. félig. Ahogy előttem is írták, fagyi helyett (vagy akár azzal együtt!) kiváló.
2021. jan. 15. 12:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hány fokos pontosan. Szemre a -20 és a -2 fokos is fagyosnak látszik, de utóbbi elég gyorsan kiolvad a szádban. Akinek hidegre érzékenyek a fogai, annak mondjuk lehet kellemetlen, de amúgy finom.
2021. jan. 15. 12:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is szívesen eszem félig fagyot gyümölcsöt joghurttal vagy csak cukrozva .
2021. jan. 15. 15:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Turmixba szoktam tenni. Bármilyen turmixot feldob. Vagy ha nincs itthon lekvár, kiolvasztom, kevés cukorral összefőzőm, turmix, és ráöntöm a palacsintára. Instant lekvár 😃
2021. jan. 17. 05:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!