Csak szerintem vannak ezek a street food éttermek túlhypeolva?
1 hamburger 2000 ft, mondom ok, biztos minőségi. Kb tescos zsemle, fel se melegítik vagy át se sütik a zsemlét, bele a rágós vékony húspogácsa, fél liter bbq szósz/ketchup bele, 1 szelet saláta, azt cső.
Mekiben különbet kapok szerintem.
Ok, igaz, viszont:
nagytételben veszik a kaját, úgy nekik olcsóbb, mint nekem.
Viszont egy beülős normális hamburger étteremben még több költség van, főleg a beugró része (étterem stb), és mégis ugyan annyiba adják a kaját, de sokkal jobb minőségben.
He NEKED nem felel meg, keress más helyet, fölösleges itt pufogni értelmetlenül!
Akinek meg tetszik, az vegyen ott kaját, ehhez semmi közöd!
Na igen, a csalamádés-puffancsos aluljárós "hambi", amiben a pogácsa kb. 20-30% marhahúst tartalmaz (ne akarjuk megtudni, mi van még benne...) - az lehet, hogy párszáz ft...
De amit a 18-as is ír, azok 100%-ban _minőségi_ marhahúsból, egyedileg, helyben készült húspogácsák. Plusz persze minőségi helyről veszik a hamburgerzsemlét, és a szószokat is spéci receptek alapján készítik.
Akkor lehet kifogtam egy rosszat. Nem a kézműves hamburgerekkel van bajom.
Pont a zsemle volt nagyon rossz, át se volt sütve, melegítve. Belerakták egy hideg zsemlébe a húst, ami rágós volt, rá 1 kicsi bacon, fél literes bbq szósz, azt kész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!