Kacsa el lesz hűtőben december 25-ig?
Figyelt kérdés
Vettem egy zsigerelt kacsát. December 26-ig szavatos. Az van ráírva, hogy -2 - +4 Celsius között tárolható. De a hűtőm +5 Celsius alá nem nagyon akar menni. Maradhat a kacsa december 25 délelőttig +5 fokon? Gondoltam arra is, hogy kirakom az erkélyre, de félek, hogy elviszi a róka (nem vicc, van róka, és nagyon ravasz).2020. dec. 20. 12:21
1/9 anonim válasza:
1+
A kerdesre el is felejtettem valaszolni :) ... szoval, szerintem nem lesz semmi baja a hutoben.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Hidd el nekem, ez a róka itt nagyon ravasz. Tavaly pizzát sütöttem nyáron. Földszinti lakás, nyitva volt a kisszoba ablaka is. Jó illata volt a pizzának. Megyek be a kisszobába, róka áll az asztalon, és néz hülye fejjel. Meg én is néztem hülye fejjel. Aztán kapcsolt, hogy ez nem egy szerencsés találkozás, és kiszaladt. Pizzát nem kapott, de azért csirkebőrt meg ilyeneket szoktam kidobni neki.
2020. dec. 20. 12:38
3/9 A kérdező kommentje:
Igen? Jó. Akkor is etetni fogom. Nem tetszik ez neked? Hát akkor így jártál.
2020. dec. 20. 12:53
4/9 anonim válasza:
Nem a hűtőben, hanem a mélyhűtőben fogja kibírni 25-ig.
5/9 A kérdező kommentje:
A mélyhűtővel az a bajom, hogy félek, hogy nagyon megszikkad, kiszárad.
2020. dec. 20. 13:23
6/9 anonim válasza:
Melyik a jobb? A száraz (?) hús, vagy a romlott hús?
Ha normálisan légmentesen becsomagolod, és hűtőben olvasztod, semmi baja nem lesz.
7/9 anonim válasza:
Addig szerintem megromlik.
Egyszer csináltam ilyet...pénteken vettem ,vasárnap akartam megfőzni. Védőgázas csomagolás...És vagy 6 nap volt a lejárati időig. Kivettem vasárnap és büdös volt.
8/9 A kérdező kommentje:
Na jó, a kacsa beköltözött a mélyhűtőbe, biztos ami biztos. Köszönöm mindenkinek!
2020. dec. 20. 16:10
9/9 anonim válasza:
Sütés előtti nap tedd át a normál hűtőbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!