Soknak számít ez amit ettem ma?
Csak mert eléggé görcsöl a pocakom.:( Nem tudom emiatt van e... Máskor nem jellemző
Reggelire 2 kakaós csiga és 0.5 l kakaó
Ebéd előtt egy órával egy banán és egy alma
Ebédre paradicsomleves, rántott hús krumplipürével, céklával. Gesztenyepüré.
Ezeket fönt munkában.
Ezeket már hazafele vagy otthon:
Uzsonna: pizzaszelet, vaniliás puding
Vacsira pedig tükőrtojás virslivel, barackbefőtt.
L24
Heti kétszer edzek otthon, guggolós, saját testsúlyos gyakorlatokat végzek.
Irodában dolgozom, mint személyi asszisztens.
Középiskolásként nagyjából ennyit ettem minden hétköznap, pár kilóval voltam nehezebb nálad és azonos magas vagyok, a súlyom végig tartottam. Lassú az anyagcserém, tesiórákon nem volt problémám, de a BMI indexem lehetett volna alacsonyabb. 28/F
Én 4-6 szendvicset és kétszeri melegétel mellé még valami nasit fogyasztotam. Az ébedem menzás kaja volt, néha csak levest ettem, máskor repetáztam is.
Nade a lénnyeg, ennyi deszerttől nekem görcsölne hasam, minden étkezésedbe beletettél valami direktbe cukrosat.
A mennyiség is borzasztó, de a minőség még inkább. Rengeteg üres szénhidrát, abból is sok cukor, ilyen tempóban nem kell ötven éves korodig várni egy kettes típusú cukorbetegségre.
Nekem ez volt tegnap:
- 2 tükörtojás basmati rizzsel
- sült csirkecomb kuszkusszal meg friss koktélparadicsommal
- csirkés és paneeros curry kevés vajas naannal
- vacsi után ettem még egy kocka csokit.
Ennyi összesen, 82 kilós felnőtt férfiként és ez még a többet evős napjaim egyike volt.
Tényleg nem tökéletes a szénhidrát/fehérje/zsír arány.
Attól függ, hogy általában mennyit eszel. Nekem ez egy átlagos napi ételmennyiség. (60 kg vagyok, tartom a súlyomat.) Volt hogy próbáltam annyit enni, mint az előttem lévő férfi válaszoló, de abból az lett, hogy ültem az egyetemi előadáson, és egy szót sem értettem, mert kaják lebegtek a szemem előtt :)
Többet eszem mint mások, de nekem ez a normális így funkcionálok. Gondolom elég gyors az anyagcserém.
Ha te is alapvetően sokat eszel, (és tartod a súlyodat, jól érzed magad) akkor ne máshoz mérd magad. Ha ez több volt mint amit máskor szoktál enni, akkor ne csinálj belőle rendszert, de egy alkalomtól nem dől össze a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!