Soknak számít amit ma ettem?
3X tejeskávé cukorral
5 db keksz
mézes dió
egy db paradicsom + egy főtt tojás
2 db alma
Ez nagyon rossz volt? Tudom hogy szinte semmi értelmeset nem ettem, de ez soknak számít?
Túl kevés.
Egy koncentrációs táborban többet ehettek,mint te.
Minőségi kaját kéne enni és 3x ennyit.
Nem kekszet meg almát amik tele vannak cukorral és még csak nem is laktatnak.
Fogyni nem ettől fogsz.
sokat <facepalm>
én ma ettem egy kis fej szívsalátát + 100 g füstölt lazacot, 2-3 cl mogyoróolajat, 3 almát, 1,5 liter ízesített vizet, 2 rösztit, 2 falat cheddar sajtot, fél marék vegyes diót, 50 g szárított paradicsomot
és 3 zabkekszet
de legalább tisztában vagyok vele, hogy keveset ettem...viszont rohadtul fájt a fejem egész nap és nem volt kedvem enni
imádom a zabkekszet
egyébként, egyáltalán nem vagyok éhes. mármint szinte soha, csak azért eszek mert megkívánom az ételt, nem vagyok rendszerhez kötve, és egyáltalán nem érzem hogy nekem több tápanyagra lenne szükségem. vannak napok amikor ennél is kevesebbet, szinte semmit sem eszem, van amikor nagyon sokat. 158 centi és 48 kiló vagyok.
tudom, hogy ez jó, meg igazából nincs is baj az alakommal sem, de én szeretnék vékonyabb lenni, mert a combom vastag, és nagyon szeretnék szép vékony lábakat.
Ez nem sok, viszont rossznak nagyon rossz.
1. a kávét cseréld le, egészségtelen.
2. a keksz hízlal
3. napi 5x étkezz, keveset, de ennél többet! Egy csomó diéta minta van a neten, nézz utána. Ez koplalás, amit csinálsz és csak tönreteszed a gyomrod és az egészséged vele.
De attól, hogy szinte koplalsz,mert neked "ennyi elég" és ráadasul ilyen sza*okat eszel,nem fog a combodbol egy deka se lemenni,csak plöttyedtebb leszel,mint vagy,mert ezzel a csodás"étrenddel" a meglevő izmaidat fogja szépen a tested lebontani ,nem a zsírt.
Kezdj el futni meg combra gyakorlatokat csinàlni+ egyél egészségesen.
Ha tetszik,ha nem ,enelkul nem lesz formásabb combod.
Igen, meglehet. Én jógázom, futok, egyenlőre több mozgásforma beiktatására nincsen elég idő, sajnos az iskola az, amire abszolút koncentrálnom kell.
Nagyon sok vitamint eszem, a zöldségek és gyümölcsök szerves részei a mindennapjaimnak. A hús az, amit mostanra szinte teljesen elhagytam, kivéve időnként a felvágott.
Azért a kávé nem olyan mértékben károsít, mint teszem azt a cigaretta, vagy a túlzásba vitt alkohol fogyasztás, és szerencsére egyikkel sem élek. Továbbá a kávénak számos jótékony hatása is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!