Soknak számít amit ma ettem?
3X tejeskávé cukorral
5 db keksz
mézes dió
egy db paradicsom + egy főtt tojás
2 db alma
Ez nagyon rossz volt? Tudom hogy szinte semmi értelmeset nem ettem, de ez soknak számít?
Tejeskávé, cukor, keksz? :D
Nem sok, amúgy mire számítasz ezzel a táplálkozással?
egyébként van akinek a tej elhagyása teszi rendbe a bőrét, valakinek a gluténmentesség, úgy látszik van akinek a húsevés passzol kevésbé.
az biztos, hogy most a nyugati táplálkozásban túlértékelődött a húsevés. sokat eszünk belőle, fölöslegesen
A mai napom így nézett ki:
3 tejeskávé cukor nélkül, tegnap csak azért ittam cukorral, mert így készítették nekem, és nem akartam problémázni azzal, hogy nem kérek cukrot, mikor nem szóltam előre.
Aztán, 3 apró kenyér szelet vajjal, és néhány sushi maki.. Ami gondolom nem rossz, mármint a fehér rizs nyilván nem annyira jó, de nagyon szeretem. A benne levő lazac,avokádó rendben van. Ennyi.
Ez is kevés volt?
Ha jóllaktál, akkor nem volt kevés.
Egy kevés fehér rizst még ketogénezők is szoktak enni, ha egyszerűen meg akarnak oldani egy minimális ch bevitelt.
A tejről sokan nem tudják, hogy hasonlóan nagy inzulinválasza van mint a cukrozásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!