Ahogy haladunk előre a mandarin- szezonban, miért tartalmaz egyre több magot egy mandarin?
Figyelt kérdés
Novemberben szinte minden 2. nap ettem mandarint, és egyikben sem volt mag.
Most, december közepén már találok 1-1 magot a gyümölcsben. Aztán januárban és februárban szinte nem találni olyan mandarint melyben ne lenne legalább 1-1 mag. Sőt, van, hogy 4-5 magot is találok egyben. Nagyon zavaró.
Mitől van ez?
2020. dec. 12. 19:22
1/5 anonim válasza:
Nem attól függ! 😂
Sokféle fajta van, de nálunk mindegyiket mandarinnsk hívják. Keresd a fajtamegjelölést a kartonon v hálón. A klementin általában magmentes.
3/5 anonim válasza:
Ez fajta függő.
De amúgy a mandarin kb. november-decemberben az igazán finom, úgyhogy hajrá most.
Februárban pl.már nem finom annyira.
4/5 anonim válasza:
Én még nem találtam magot a mandarinban a idén.
5/5 anonim válasza:
Amit vettem mandarin néven azokban pofátlanul sok mag volt. Múlthéten vettem klementint, na abban 10-ből csak 1-ben volt egy mag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!