Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Van olyan üdítőital ami...

Van olyan üdítőital ami olyasmi mint a sió csak nincs tele tartósítóval, vagy relatíve kevesebb?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a siót de megnéztem a lejártát egy év...Gondolom rengeteg a szr benne :/
2020. dec. 8. 08:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

A lejárati idő mellett az összetevőket is nézd meg, és láthatod, hogy nincs benne semmilyen tartósító és sz.r. Az, hogy egy gyümölcslé akár több évig tárolható, köszönhető az aszeptikus gyártásnak, magyarul a pasztőrözésnek (rövid ideig tartó hőkezelés) és a steril csomagolásnak.

Ha nem bízol benne, két lehetőséged van, otthon facsarsz frissen, vagy olyat veszel ami tényleg frissen préselt, ezek általában hűtőpultokban vannak, mert nem kaptak hőkezelést.

2020. dec. 8. 08:25
 2/15 A kérdező kommentje:

A hűtőpultost próbáltam de azt nem bírom meginni egyedül rövid időn belül.

Szóval akkor olyat néznék amiben az összetevők klasszak. Tudtok neveket felsorolni a sión kívül?

2020. dec. 8. 08:29
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
De hát ott van a dobozon a hozzávalók listája, miért nem nézed meg ott, hogy mik vannak abban a szerencsétlen Sióban. A konzerv se azért áll el, mert tele van tartósítóval, vagy az otthoni nagymama féle lekvár, vagy uborka.
2020. dec. 8. 09:09
 4/15 anonim ***** válasza:
2020 at írunk, ember.
2020. dec. 8. 09:10
 5/15 A kérdező kommentje:

3. Talán mert nincs időm olvasgatni.

4. A hülye kommenteket nem értem, de nem is akarom. ;)

2020. dec. 8. 09:23
 6/15 anonim ***** válasza:
🤷‍♀️
2020. dec. 8. 09:24
 7/15 anonim ***** válasza:
Betegvagyole?
2020. dec. 8. 09:25
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Segítek, ha olvasgatni nincs időd, akkor egészségesen táplálkozni sem, szóval igyad amit eddig.
2020. dec. 8. 09:28
 9/15 anonim ***** válasza:
67%

Édesanyám befőttje, tartósítószer nélküli.

20 L tanyasi.

2020. dec. 8. 09:31
 10/15 A kérdező kommentje:
Az utlsók nagyon aranyos kis kommentelők, de sajnos nem arra válaszolnak amire szeretném. Azért köszike ;P
2020. dec. 8. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!