Ha a Mekiben a hamburgerekbe meg mindenbe raknak ízfokozót meg mindenféle egészségtelen anyagot, akkor az miért nem mérgező vagy halálos?
Figyelt kérdés
A méreg nem tesz jót a szervezetnek.2019. okt. 7. 19:14
1/8 A kérdező kommentje:
Meg tartósítószerekkel pl.: a sajtburger elállt évekig,romlatlanul
2019. okt. 7. 19:15
2/8 anonim válasza:
Kb minden élelmiszerben van tartósítószer és izfokozo
3/8 A kérdező kommentje:
De ezek hogy nem teszik tönkre a szervezetünket? Ezt nem értem
2019. okt. 7. 19:21
4/8 anonim válasza:
Mértékkel fogyasztva nem teszik tönkre
5/8 anonim válasza:
A sajtburger nem a tartósítószer miatt állt el évekig, ez félreinformálás vagy rossz értelmezés. Egyszerűen kiszáradt, emellett a magas sótartalom, a szószok ecettartalma miatt nem szaporodhattak el rajta a kedvezőtlen életfeltételek miatt azok az élőlények, amiktől más termék megrohad/penészedik/erjed/stb.
A sóval való tartósítás évezredes konyhai trükk, ezt nem a Mekiben találták fel.
6/8 anonim válasza:
"A méreg nem tesz jót a szervezetnek."
:D :D :D :D :D
Köszi az infót! :D :D :D
7/8 anonim válasza:
a halál nem tesz jót az életnek....
8/8 anonim válasza:
Bármi lehet méreg, a lényeg a dózis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!