A puffasztott rizs vagy zab tényleg egészségtelen?
Figyelt kérdés
És ha igen, miért?2019. júl. 18. 14:28
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem az. Tellít, jóllakat.
3/8 anonim válasza:
mindenrol van, aki azt mondja, hogy egeszsegtelen, de masok meg azt, hogy egeszseges
ezert kell minel valtozatosabban etkezni, az a biztos
4/8 anonim válasza:
nem szabad sokat enni belőle, mert acelluláris szénhidrátnak számít. Vagyis nem a legegészségesebb.
5/8 anonim válasza:
A hülyeség és a tudatlanság az káros ! A zab pl gazdag rostban és Lassú felszívódású szénhidrát ami nagyon is egészséges a fehér lisztből készültek és a cukros ételek azok lehetnek károsak . Egyre több a cukorbeteg
6/8 anonim válasza:
+ még egyet minden feldolgozott élelmiszer sokkal károsabb lesz a szervezetre mint a nem feldolgozott élelmiszerek , a zab csak pelyhesitve van a rizst csak puffasztott de nem változik a molekuláris összetétele
7/8 anonim válasza:
"a zab csak pelyhesitve van a rizst csak puffasztott de nem változik a molekuláris összetétele"
De, változik. A pelyhesítés és a puffasztás is szátroncsolja a sejtfalakat. Ezért lesz acellurális. Ami nem változtat, az csak a főzés, párolás, kíméletes sütés.
8/8 anonim válasza:
A zabpehely akkor is inkább egészséges mintsem egészségtelen !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!