Melyik élelmiszer nyers és tartósított formája között van a legnagyobb különbség az eltarthatóságot tekintve?
Figyelt kérdés
Lehet, hülyén fogalmazok, ezért bocsi. Szóval ott vannak mondjuk a gyümölcsök, amiknek alapból pár nap, vagy néhánynál pár óra is elég a romláshoz, de a befőtt, vagy a lekvár már egészen más eset. Vagy az aszalt gyümölcs, az az egyik legtartósabb élelmiszer.2020. szept. 10. 19:30
1/4 anonim válasza:
A hal hűtés nélkül pár óra alatt megromlik, konzervben 20 év múlva is ehető. A tej kicsit tovább bírja hűtés nélkül, viszont tejporként 200 év múlva is fogyasztható, ha megfelelően tárolták.
2/4 A kérdező kommentje:
Aztarohadt 😲
2020. szept. 10. 19:55
3/4 anonim válasza:
A sárgabarack pár hét alatt megromlik, az erjedt sárgabarackból lepárolt 50 fokos pálinka eltarthatósága korlátlan.
4/4 anonim válasza:
Liofilizált gyümölcs, kb korlátlan ideig fogyasztható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!