A nyírfacukor (xilit) is rendelkezik tartósító hatással, mint a normál cukor?
Figyelt kérdés
2019. jún. 22. 15:29
2/7 anonim válasza:
A Xilit akárcsak a cukor, alkalmas a tartósításra, ha nagy koncentrációban van jelen.
5/7 anonim válasza:
Nem tudom, de befőttekbe, lekvárokba nem kell semmi. Van itthon 2015-ös lekvár is, csak gyümölcs, kifőzött üvegbe, forrón beletéve, fedéllel lefelé fordítva.
6/7 anonim válasza:
Nem kell semmi a lekvárba. Az üvegeket ki kell főzni és a vízből kivétel után a lehető leggyorsabban megtölteni és lezárni. Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!