Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A nyírfacukor (xilit) is...

A nyírfacukor (xilit) is rendelkezik tartósító hatással, mint a normál cukor?

Figyelt kérdés
2019. jún. 22. 15:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem.
2019. jún. 22. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
14%
A Xilit akárcsak a cukor, alkalmas a tartósításra, ha nagy koncentrációban van jelen.
2019. jún. 22. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2019. jún. 22. 16:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
2019. jún. 22. 18:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de befőttekbe, lekvárokba nem kell semmi. Van itthon 2015-ös lekvár is, csak gyümölcs, kifőzött üvegbe, forrón beletéve, fedéllel lefelé fordítva.
2019. jún. 22. 21:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell semmi a lekvárba. Az üvegeket ki kell főzni és a vízből kivétel után a lehető leggyorsabban megtölteni és lezárni. Ennyi!
2019. jún. 23. 10:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
29%
Inkább hashajtó hatással
2019. jún. 23. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!