Nitrites pác sót szoktatok e tenni a szalámi kolbász fűszerei közé?
Figyelt kérdés
nitrites#nitrites
2020. nov. 29. 18:13
1/5 anonim válasza:
Rákkeltő, háziba semmiképpen nem tennék.
2/5 anonim válasza:
Nem, elég, hogy a boltival mérgezem magam.
3/5 anonim válasza:
Sütnivalóba nem, azt úgyis rendesen megsütőm. Viszont szárazkolbászba, szalámiba teszek. Senkinek nem hiányzik egy jó kis botox mérgezés.
4/5 anonim válasza:
A botox az más. Amúgy meg ha rendesen föl van füstölve akkor semmi szükség adalékanyagokra. A legutóbbi időkig így ette a paraszt, és mégsem lett beteg.
Persze a városi emberek nagytöbbsége már attól kiakadna, ha látnák, hogy milyen körülmények között zajlik a házilag vágott disznó feldolgozása...
5/5 anonim válasza:
Mivel rákkeltő, ezért először próbáld meg nélküle, ha nagyon rossz akkor helyette valami mást tegyél bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!