Sütni való hurka és kolbász meddig áll el a hűtőben? Kibír 5 napot fagyasztás nélkül?
Ahh dehogy all el! Meg ha hazi lenne, talan...de a bolti nem hiszem. Ha csak nem vakumos. Nezd meg a fogyaszthatosagi datumot mielott megveszed.
Vagy fagyaszd le a felet es majd olvaszd ki a 4.napon.
A friss hurka a készítés utáni második, esetleg harmadik napon még fogyasztható, utána nagy eséllyel megromlott.
Két lehetöséged van, vagy mindegyik fajtából egy-egy kis darabot készítesz el most, és a többit fagyasztod, vagy mindegyiket lefagyasztod és csak egy-egy fajtát sütsz meg egy-egy napon.
Szerintem az elsö a jobb megoldás, mert ott direkt össze lehet öket hasonlítani, ha egymás után öt napig eszel disznótorost, a 4-5 napon már semelyikre sem lesz kedved.
Es akkor 5 napig hurkan elsz??6.
1, max ket nap alatt is meg lehet kóstolni. Felirod, melyiket hova tetted, ha tepsiben sutod.
En nem biznek az 5 napban. Nincs fagyasztod?
Köszönöm a tippeket! Maradok a fagyasztásnál végül.
Nem fogok 5 napig hurkán és kolbászon élni :) Az a helyzet, hogy évek óta nem csináltam és most a helyzet úgy kívánja meg, hogy előre bevásároljak többfélét, egy-egy pici adagot ma csinálok mindegyikből, hogy megtudjam, melyik a legfinomabb, holnaptól folytatom a szokásos változatos főzést, a többi hurka-kolbász pedig a fagyóban vár és 5 nap múlva a családi eseményre megcsinálom a legjobbat. A maradék hurka-kolbászt pedig a következő pár hónapban szép lassacskán megcsinálgatom majd.
Ment mindenkinek a zöld pipa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!