Melyik a legfinomabb kolbász, ami könnyen beszerezhető?
Ok, köszi a válaszokat.
De nagyon nem értek hozzá, szeretnék meglepi vacsorát a páromnak, valami fincsit kellene venni. Gyulai, Csabai milyen?
"Gyulai, Csabai milyen?"
Szerintem túl vannak tolva. Maszek hentesnél sokkal finomabbat kapsz, különböző a beszerzési forrásuk, szóval érdemes kipróbálni.
Én is a maszek hentest javaslom.
Nála még szikkadtság szempontjából is lehet válogatni.
Egy átlag kolbász több hetet áll a klíma helységében, mikor eladásra kerül, de ha kérsz tőle, akkor a "tegnapi" füstölésből is fog tudni adni.
Én kifejezetten szeretem az ilyet. Hazahozom és megmikrózom fogyasztás előtt. Ilyenkor van a legintenzívebb füst íze.
Hidegtálhoz én olyat választanék, ami még érezhetően puha állagú, olyan közepes érlelési stádiumban levőt.
A Csabai finom, de egyetértek a 4-es válaszolóval, hentesnél találsz olcsóbban finomabbat.
Vakteszt alapján ez a sorrend.
Egy kisfiú sír a bolt előtt. Odamegy hozzá egy néni:
- Miért sírsz, kisfiú?
- Mert nem tudom, anyukám mit mondott: "Csaba, hozz egy szál gyulait", vagy "Gyula, hozz egy szál csabait"?
- No, hát ezen igazán könnyű segíteni: mi a neved?
- Pistike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!