Milyen íze van a fácán és a vadkacsahúsnak?
Drága Dorci! Szakács vagyok, de most ilyen kérdésre milyen választ adjak?
Most őszintén...
A fácán íze NEM hasonlít a tiramisura, a vadkacsáé pedig a hollandi mártásra.
A 2-es válaszolóhoz csatlakoznék.
Tyúkhúsra hasonlít leginkább. Száraz és szálkás hús, ha nem levesnek főzöd meg, akkor szalonnával szokás dúsan megtűzdelni.
6-os: neked vagy ízérzéked nincs, vagy még nem ettél különbözö húsokat!
Ha bármilyen húst CSAK sózol, akkor is mindegyiknem teljesen más íze/aromája lesz. Az egyéb füszerek ezen módosíthatnak, de NEM AZOK a dják az ízét!
Kérdezö:
A fácán hasonlít ízben a fiatal csirkére, de inkább olyan, mint a mellehúsa, sokkal szárazabb. Emellett van egy jellegzetes aromája, amit közelebbröl nem lehet leírni, ha megkóstolod, akkor érzed.
A vadkacsa a házikacsára hasonlít, de jóval kevésbé zsíros - meg jóval kisebb is -, és szintén van egy saját íze, egyesek szerint kellemtelen, mások szerint pozitív.
A veszekedö válaszolókkal meg ne foglalkozz, nem éri meg mérgelödni miattuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!