Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Volt már húsundorod ?Ha igen,...

Volt már húsundorod ?Ha igen, meddig tartott, mi váltotta ki , szerinted mennyire gyakori egy embernél ?

Figyelt kérdés
2020. nov. 14. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:
48%

Nálam olyan mar volt, hogy ra sem birtam nezni … annyira frusztralt, hogy inkabb mind megettem … ne is lassam tobbet! :)))

Fincsi volt. :D

2020. nov. 14. 10:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Spárból vettem kész kaját (zöldség keverék és sajttal töltött húsgolyócskák). Megettem, két órára rá kezdődött, hogy kiokádtam. Jött az ebédem is, ami pörkölt volt tésztával, ami ugye hús. Hányás-hasmenés következett 2 napig egyfolytában, kis megszakításokkal, amikor halálomon tudtam aludni egy kicsit. Annyit hánytam akkor kifelé kajától a vízig mindent, és húsevő vagyok alapvetően, hogy utána jó ideig hányingerem lett a hústól. Olyan zöldség-sajttal töltött húsgolyót mai napig nem vettem újra, a pörkölthöz pedig kellett 2 hónap, mire nem fordult fel a gyomrom.
2020. nov. 14. 11:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló sztori mint a #2esé.

Visszajött a grillezett csirke (hányás, hasmenés egy vidám 18 órán keresztül) és utána gondolni se tudtam a húsra.

2020. nov. 14. 12:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Legelőször akkor, mikor egzotikus ételekről olvastam valami ilyen hülye kattintasvadász cikkben, és írták, hogy valahol megeszik a majom agyát miközben él. Én meg onnantól csak arra tudtam gondolni ha húst ettem. Pár hétig tartott, azóta meg néha hullámokban előjön.

De amúgy sem vagyok nagy húsevő, kb csak szárnyasokat eszem meg felvágottakat. Ha valahol lehet választani a vega meg a hagyományos menü között, mindig inkább vegát kérek.

2020. nov. 14. 14:27
 5/6 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Akárhányszor túl sokat zabáltam valamiből, akkor utána rá se bírtam nézni egy ideig,főleg a hallal meg cirkével voltam így.

Egy éve nem eszek húst, azóta folyamatos húsundorom van :D

2020. nov. 15. 11:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Volt,igazából nem tudom,mi váltotta ki,három hétig tartott (pont most volt).

Nem voltam rosszul,de abszolút nem kívántam.

Múlt hétvégén ettem először lecsós csirke mellet.

2020. nov. 15. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!