Ha már 3 hónapja megvan a vöröshagyma, volt hűtőben is, most a tűzhely mellett a sarokban a földön, akkor kidobjam, vagy még jó lehet?
Figyelt kérdés
2020. nov. 14. 02:00
1/5 anonim válasza:
Tapogasd meg, ha nagyon plöttyedt, dobd ki, ha csak kissé puhult meg, akkor pucold meg, vágd ketté, az elszíneződött részeket vágd ki, atöbbit még felhasználhatod.
2/5 anonim válasza:
Ha viszonylag kemény, és nem csírázott ki (bár, ha csírás, akkor is meg lehet enni, bajt nem okoz, viszont akkor már valószínűleg puhult is) akkor nyugodtan használd fel.
Esetleg legközelebb kockázd fel, és fagyaszd le, úgy bármikor elő tudod kapni,ha szükség van rá
3/5 Noren1989 válasza:
Én kezdésnek szagolgatnàm, utàna tapperolnàm, hogy mennyire puhult meg/szàradt ki.
Amúgy nem főznék belőle a helyedben.
4/5 anonim válasza:
A vöröshagymát összel szedik fel és a következö termésig ezt lehet kapni mindenhol. Azaz a boltban lévö is legalább ennyi ideje van tárolva, nyugodtan fel lehet használni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!