Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ha már 3 hónapja megvan a...

Ha már 3 hónapja megvan a vöröshagyma, volt hűtőben is, most a tűzhely mellett a sarokban a földön, akkor kidobjam, vagy még jó lehet?

Figyelt kérdés

2020. nov. 14. 02:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tapogasd meg, ha nagyon plöttyedt, dobd ki, ha csak kissé puhult meg, akkor pucold meg, vágd ketté, az elszíneződött részeket vágd ki, atöbbit még felhasználhatod.
2020. nov. 14. 03:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha viszonylag kemény, és nem csírázott ki (bár, ha csírás, akkor is meg lehet enni, bajt nem okoz, viszont akkor már valószínűleg puhult is) akkor nyugodtan használd fel.

Esetleg legközelebb kockázd fel, és fagyaszd le, úgy bármikor elő tudod kapni,ha szükség van rá

2020. nov. 14. 06:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 Noren1989 ***** válasza:
0%

Én kezdésnek szagolgatnàm, utàna tapperolnàm, hogy mennyire puhult meg/szàradt ki.


Amúgy nem főznék belőle a helyedben.

2020. nov. 14. 08:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A vöröshagymát összel szedik fel és a következö termésig ezt lehet kapni mindenhol. Azaz a boltban lévö is legalább ennyi ideje van tárolva, nyugodtan fel lehet használni!
2020. nov. 14. 08:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Uramatyám!
2020. nov. 14. 09:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!