Meg tudnátok enni a paradicsomot és a sajtot felkockázva? Csak ezt a kettőt így magában? Sajt;sima trappista, vagy tolle, edámi.
Figyelt kérdés
2020. nov. 9. 19:47
11/19 anonim válasza:
Üzenem kedves párodnak, nézzen már meg néhány caprese képet... :)
13/19 anonim válasza:
ez egy teljesen szokványos kombináció
én nem tudnám, mert allergiás vagyok a tejre, de amúgy simán megenném, finomak külön-külön és együtt is
14/19 anonim válasza:
ideje lapátra tenni, ha ilyen tapló
15/19 anonim válasza:
Én a sajtot almával jobban szeretem. Főleg, ha füstölt sajt.
16/19 anonim válasza:
Akkor a párod lehet nem látott még sajt tálat. Szerintem ezt a jelzőt adná annak is, aki épp szőlővel, almával,dióval olivával enné. Finom 😋
18/19 anonim válasza:
Mozarella lenne nálam így nyerő,télen paradicsom helyett ketchuppel,előtte borssal megszórva.
19/19 anonim válasza:
Kérdező, ezek szerint a párodnak már az óvodában a kolbász és szalonna volt a jele? :-D :-D :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!