Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Párom megkért hogy vágjak...

Párom megkért hogy vágjak neki valami nemespenészes szalámit vagy mi az istent. Rá vágtam hogy nem. Csak én nem bírom elviselni? semmi féle penészt még ha nemes is penész és kész undorító.

Figyelt kérdés
2020. nov. 2. 15:05
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
67%

Én meg alapban nem értem a kérdést!

Minden normális ember lehúzza a szalámihéját, akár nemes penészes, akár nem! Ráadásul ha rúdban van, egy mozdulattal 10 cm-es darabról, vagy az egész rúdról le lehet húzni és lehet szeletelni.

De minden pasi megérdemli aki csak a farkával gondolkozik, hogy ilyen csajt kapjon!

2020. nov. 2. 15:42
 12/38 anonim ***** válasza:
33%
Latod 12-es … nincs humorerzekuk, csak Idelyn Beliema :)
2020. nov. 2. 15:47
 13/38 anonim ***** válasza:
94%
Rávágtad, hogy nem. És annyira megviselt a penészes szalámi, hogy felháborodásodban még egy kérdést is költöttél róla ide a GYAK-ra, hogy mindenki tudja: penészes szalámi = NEM !!!
2020. nov. 2. 15:49
 14/38 anonim válasza:
3%

Nyugi én is ilyen vagyok, a téli szalámit is addig szerettem amíg meg nem tudtam, hogy gyakorlatilag penészes

Ez van, szerintem ha a barátnőd értelmes meg fogja érteni

2020. nov. 2. 16:02
 15/38 anonim válasza:
4%
16. Bocsi, vagy barátod
2020. nov. 2. 16:02
 16/38 anonim ***** válasza:
20%
#11 nemespenészes szalámit megnyúzni kb. az a szint, mint a spagettit kettétörni hogy "báférjen a lábosba". Kultúrember nem tesz ilyet. Egyél inkább párizsit...
2020. nov. 2. 16:26
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak beléd van rögzülve, hogy ami penészes, az rossz. Alapjából véve nem a penészgombával van a baj, hanem a méreganyagokkal, amiket egyes gombafajok termelnek. A nemespenészes ételekhez külön erre a célra kitenyésztett gombákat használnak, amik nem mérgezők, kb. annyi közük van a "sima" penészhez, mint a csiperkének a gyilkos galócához.
2020. nov. 2. 16:45
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Élelmiszer mikrobiologus vagyok, a nemespenész a legjobb dolog, ami egy kajával történhet
2020. nov. 2. 17:28
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
#10😍😍 Sajtok+szőlő+Dió+bor.
2020. nov. 2. 17:55
 20/38 anonim ***** válasza:
90%
Oké, megértem, ha valaki nem szereti a penészes sajtokat, de olyat még nem hallottam, hogy valaki egy téliszalámira pfujol, hogy az undorító.
2020. nov. 2. 18:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!