Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A Lidl-ben miért olyan ehetetl...

A Lidl-ben miért olyan ehetetlenül zsíros a friss lazac?

Figyelt kérdés
Egyre ehetetlenebb, tegnap amit vettem nem bírtam megenni és a kukában landolt, nem is veszek többet, eskü a mekis sajtburger egészségesebb, pedig már vagy 8 éve veszek lazacot Lidlben, de egyre zsírosbb, tenyésztett génmódosított gagyi, a zsír vagy 4. kézmosásra jött le, ez hogy lerakódhat az erekben. Hol lehet kapni normális, fehér csíkok mentes vadlazacot?

2020. okt. 28. 10:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
Bocs 9-es, a válaszom a 8-nak szól!
2020. okt. 28. 12:25
 12/19 anonim ***** válasza:
94%
@8 Mindig megmosolyogtat, amikor Németországról valamiféle Kánaánként írnak az emberek, ahol még a Lidl is csodálatosabb. A német diszkontláncoknak pont a minimalizmus a lényege, érdemi minőségi különbséget soha nem tapasztaltam, pedig az összes európai országban jártam és gyakran vásárolok utazások alatt is boltban.
2020. okt. 28. 13:45
 13/19 nemaRendőrség ***** válasza:
63%

@12

Shhh.

A német propaganda gép már elragadta őket.

Régen a németek azzal tűntek ki, hogy a minőséget képviselték. Ma már csak meglovagolják ezt, ugyanolyan retek mintha kínából jönne.

Nálam már eljutottak arra a pontra hogy kétszer meggondolom megveszem-e a gmbh-s dolgokat, mert szinte mindig csalódtam

2020. okt. 28. 18:04
 14/19 anonim ***** válasza:
34%

Nem lathato zsir, persze, de a lazac, hacsak nem fustolve van, nagyon nehez, zsirsavakban gazdag hal. Sokkal vekonyabb szelet kell belole, mint pl tokehalbol.

Nem mindegy, melyik reszebol valo a szelet, mert ez nagyobbacska hal.

Sajnos a magyarorszagi elelmiszerboltok nemcsak dragabbak, de a minoseg az nyugat alatt van.

2020. okt. 29. 01:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
@12 és 13. Én voltam a 8-as válaszoló. Nem vagyok német propagandista, sőt utáltam kijárni, csak muszáj volt és vásárolni is kénytelen voltam. Eszembe sincs felmagasztalni őket, de hidd el hogy a németországi Lidl-ben és Aldiban sokkal több és más a választék. Tudnék rá példákat írni de most nincs időm.
2020. okt. 29. 09:49
 16/19 A kérdező kommentje:

Akit amúgy érdekel, hogy hogy néz ki a tenyésztett és a normális lazac:

[link]

[link]

2020. okt. 29. 10:59
 17/19 anonim ***** válasza:

A Lidl-ben egyáltalán nem olyan ehetetlenül zsíros a lazac. Annyi zsír ami meg van benne az kell is bele, mivel a lazac egy zsíros, olajos hal. Mi rendszeresen veszünk a Lidl-ből lazacot már évek óta és nagyon megvagyunk vele elégedve. A hasa alján van neki sok zsíros rész, mint általában más halaknál is, pl: ponty. De az adja az ízét neki. Ha neked nem tetszik vágd le. A hús rostok közötti zsír az meg nem olyan vastag. Épp jó! :) Az ára is jó!

[link]

2020. okt. 29. 18:34
 18/19 A kérdező kommentje:
NEM kell bele semmi zsír, mert a lazacban nincs zsírcsík. Amiben van, az nem lazac. De feljebb van két kép, amin látod.
2020. okt. 29. 19:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Minden halban van zsírcsík. Van amelyikben több, van amelyikben kevesebb. Mivel a lazac egy olajos, zsíros hal ezért abban is van zsírcsík.
2020. nov. 16. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!