Melyik multi áruházláncnak vannak a legjobb sajátmárkás termékei?
Lidl
Penny is jó de ott nem minden!!
#3 vagyok. Látom, a húsokkal más is járt pórul a SPAR-ban.
Ami fura, hogy soha, de sooha nem vettem még sehol büdös húst, csak a SPAR-ban, holott a húsos, felvágottas, de még a sajtos pultja is messze a leggusztusosabb, a legtisztábbnak kinéző... Mégis...
Azért valamit tudjatok:
Sajátmárkás = sajátként eladott márkás.
Pl. hasonlítsátok össze a Pick szalámit a Karáttal. Konkrétan még az összetevők is ugyanazok, nem csak a gyártó. A Pick eladja nekik a sajátjukat olcsón, közben megy pár darab a boltokba is. Az ember mit lát? Kéne szalámi, az egyik 1.800/kg, a másik 4.500/kg. Nyilván az olcsóbbat veszi (ami ugyanúgy Pick), és igaz, hogy így a drága megmarad, de ők már az olcsót is eladták a boltnak. Remélem követhető. A drága márkák azért vannak a boltokban, hogy ahhoz képest ne találd drágának az olcsóbbat.
Igazat adok, de kifejtenéd pontosan? 1800.- / kg áron már semmilyen Pick terméket nem találsz, még párizsit sem!
A téli szalámi is kb a duplájába kerül mint amit említesz. Mire gondoltál konkrétan?
Én a lidlben akadtam már beletöbbször büdös húsba. Vákuum csomagoltat már nem is veszek ott. A Sparral nem volt eddig ilyen problémám. Még a leakciózott húsokkal sem.
A kérdésre a Spar sajátmárkás termékeit szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!